Новини

Освежи дома си с Кеш Кредит

Пролетта дойде, а с нея и времето да освежите дома, бизнеса и финансите си. В разгара на този прекрасен сезон, Кеш Кредит ще изненада всичките му ценители. Сега имате възможност да се включите в играта ни, наградата от която е достойна да впечатли и зарадва не само Вас, но и близките Ви. Условие да участвате в нея е да вземете кеш от Кеш Кредит и всеки, усвоил в периода 01.05 – 15.06 участва в томбола, а един от всички ще спечели специалната ни награда – цялостно боядисване на дома. Затова побързайте, нека пролетта разцъфти и във вашия дом! Победителите се определят чрез изтегляне от Нотариус на 20.06.2015г. Те ще бъдат обявени на уеб сайта ни- www.cashcredit.bg, чрез имената и населеното място по постоянен адрес. Допълнително ще се свържем с печелившия на предоставения мобилен телефонен номер до 25.06.2015, за се уточни реализирането на наградата.
Виж Общите Условия на играта ТУК

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам