Новини

Освежи дома си с Кеш Кредит

Пролетта дойде, а с нея и времето да освежите дома, бизнеса и финансите си. В разгара на този прекрасен сезон, Кеш Кредит ще изненада всичките му ценители. Сега имате възможност да се включите в играта ни, наградата от която е достойна да впечатли и зарадва не само Вас, но и близките Ви. Условие да участвате в нея е да вземете кеш от Кеш Кредит и всеки, усвоил в периода 01.05 – 15.06 участва в томбола, а един от всички ще спечели специалната ни награда – цялостно боядисване на дома. Затова побързайте, нека пролетта разцъфти и във вашия дом! Победителите се определят чрез изтегляне от Нотариус на 20.06.2015г. Те ще бъдат обявени на уеб сайта ни- www.cashcredit.bg, чрез имената и населеното място по постоянен адрес. Допълнително ще се свържем с печелившия на предоставения мобилен телефонен номер до 25.06.2015, за се уточни реализирането на наградата.
Виж Общите Условия на играта ТУК


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам