Актуални новини и предложения

Отличени като топ работодател от Career Show Awards 2021!

На престижните награди Career Show Awards 2021 бяхме отличени в три категории, с което сме изключително горди и много по-уверени, че усилията ни като работодател могат да са пример и вдъхновение и за други компании.

Сдобихме се със сребро в категория „Стратегия за управление на кризи“ и два бронза съответно в категории „Стратегия за ангажиране на служители“ и „Иновации в подбора на кадри“. Устойчивата ни програма и иновативният ни подход към набиране на служители ни спечелиха две от наградите, а вътрешната ни игра ни донесе още един бронз.

Да, имаме вътрешна игра!

Тя е създадена от нашия IT отдел и е ориентирана към развитие на знанията и продажбените умения на екипа ни. В нея правилното отговаряне на въпроси води до получаване на виртуални пари, които служителите ни могат да разменят, за да създават офиси, купуват рекламни материали и викат на помощ специалисти по събиране. Целта ни е те сами да управляват стратегии, които да ги насочват към усвояване на стъпки за развитие на бизнес, критична мисъл и съобразителност.

Също толкова иновативни сме и в подбора на служители и развитието на устойчив бизнес. Искаме да работим на готино място, където хората да идват на работа и не само да си вършат задачите, а да се чувстват комфортно и да разгърнат потенциала си на макс.

Радваме се да споделим с вас това постижение и се надяваме на още много!

Ако и ти искаш да станеш част от екипа на модерна компания с иновативни услуги, която цени хората и предлагат супер кариерни възможности, изпрати CV-то си сега на careers@cashcredit.bg.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам