Новини

Пари, заредени с късмет!

Пари, заредени с късмет!

Когато четирилистните детелини упорито се крият в тревата, заплатата се бави, а ти имаш спешна нужда от пари, Кеш Кредит е винаги на твое разположение.

Можеш да разчиташ, че само срещу лична карта и с одобрение до 6 минути ще получиш средствата, които ти трябват. Ще ги разпределиш сам в удобни за теб срок и вноски и ще си спокоен, че имаш зад гърба си верен партньор.

През март и април ти даваме дори повече – подарък лотариен билет при всеки изтеглен кредит до 2000 лв., а с него и допълнителна доза късмет. Очакваме те в някой от над 70-те офиса на Кеш Кредит в цялата страна или на cashcredit.bg!

Промоцията е валидна от 1.03. до 30.04. и в нея участват кредити над 400 лв. за период над 3 месеца.

Пълните условия по кампанията прочетете тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам