Новини

Печено агне за Гергьовден, подкрепи Българското!

Печено агне за Гергьовден, подкрепи Българското!

 

Кой не обича агнешко? И то за Гергьовден?
Ако не сте го приготвили още, ще ви дадем една идея.

Само с един клик на „ПЕЧИ“ може да имате цяло изпечено агне точно за празника.
Регистрацията не е обвързана с кандидатстване за кредит. Необходимо е единствено да попълниш трите си имена, валиден e-mail и телефонен номер.

Новата инициатива на Кеш Кредит стартира на 24.04. и ще продължи до 4.05.2017 г. Точно преди Гергьовден – 5 май – чрез томбола ще изтеглим победителя и ще доставим прясно изпеченото агне на посочения от късметлията адрес на 6 май.

Инициативата е част от кампанията на Кеш Кредит „Само да е българско!“. С нея Кеш Кредит подкрепя българските производители и иска да мотивира потребителите да пазаруват стоки, произведени в България.

Ти пазаруваш, Кеш Кредит плаща.
Само да е българско!

Печи

Кампанията ще бъде проведена съгласно определените в настоящите УСЛОВИЯ правила и дати.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам