Новини

Печено агне за Гергьовден, подкрепи Българското!

Печено агне за Гергьовден, подкрепи Българското!

 

Кой не обича агнешко? И то за Гергьовден?
Ако не сте го приготвили още, ще ви дадем една идея.

Само с един клик на „ПЕЧИ“ може да имате цяло изпечено агне точно за празника.
Регистрацията не е обвързана с кандидатстване за кредит. Необходимо е единствено да попълниш трите си имена, валиден e-mail и телефонен номер.

Новата инициатива на Кеш Кредит стартира на 24.04. и ще продължи до 4.05.2017 г. Точно преди Гергьовден – 5 май – чрез томбола ще изтеглим победителя и ще доставим прясно изпеченото агне на посочения от късметлията адрес на 6 май.

Инициативата е част от кампанията на Кеш Кредит „Само да е българско!“. С нея Кеш Кредит подкрепя българските производители и иска да мотивира потребителите да пазаруват стоки, произведени в България.

Ти пазаруваш, Кеш Кредит плаща.
Само да е българско!

Печи

Кампанията ще бъде проведена съгласно определените в настоящите УСЛОВИЯ правила и дати.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам