Актуални новини и предложения

Плати сметките си за вода, ток, телефон и много други при нас

Новата услуга за плащане на сметки в нашите офиси в цялата страна, очакват всички вас на които не им се реди на безкрайна опашка!

Кеш Кредит ти предлага нова услуга и бърз начин да се справиш с неотложните битови задачи.

Чрез новата ни система ти предоставяме много по-лесен метод за изчистване на задълженията по сметки за вода, отопление, телефон, внасяне на вноски по заем и много други!

Посети най-близкия до теб наш офис и опитай най-новата ни услуга СЕГА.


Новини
Още
 • Освежи дома си с Кеш Кредит

  След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. И ето че отново е време да възобновим домашната хармония с пролетното почистване.

 • Велика седмица с велики награди от Кеш Кредит

  Подготовката за Великден тече с пълна сила, а ние от Кеш Кредит сме приготвили серия от празнични изненади. Всеки ден от Великата седмица ще споделяме светлото настроение със специални награди!

 • Пренеси пролетта в дома си с Кеш Кредит

  Отново е пролет и навсякъде във въздуха се носи аромат на цветя и свежест. Въпреки това ние от Кеш Кредит знаем, че най-красивата и ароматна градина е тази, която е най-близо до дома.

 • Спести време и пари с най-новата услуга на Кеш Кредит – „Обединяване на кредити“

  Кеш Кредит винаги поставя клиента на първо място! Водена от този принцип, от 1 март 2021 г. компанията стартира най-новата си услуга „Обединяване на кредити“, която ще ти спести време, усилия и разходи.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам