Победителят за месец май в „Само да е българско“

07 ЮНИ 2018

Националната кампания в подкрепа на родното производство и традиции „Само да е българско“ продължава да мотивира нашите предприемачи, като всеки месец предоставя безлихвен кредит на един късметлия. Победителят в инициативата на Кеш Кредит за месец май е г-н Тодоров. Той кандидатства за услугите ни и ни разказа своята история, а ние ще застанем зад развитието на бизнеса му.

Г-н Тодоров се занимава с овощарство – има 31 дка насаждение с ябълки, 24 дка със сливи и 15 дка с орехи. Продава реколтата си предимно на българския пазар, като не е доволен от факта, че килограм ябълки у нас се изкупува на много по-ниска цена от тези на Европейските пазари. Заради това, смята, че за успеха на малкия бизнес е необходимо по-голямо държавно субсидиране.

„Въпреки всичко, досега не съм срещал трудности, с които не мога да се справя. Имам много доволни клиенти, които съм сигурен, че ще успея да удвоя, благодарение на помощта на Кеш Кредит“, споделя г-н Тодоров.

От юли 2017 г. дългосрочната ни кампания успешно подкрепи развитието на бизнеса на редица родни предприемачи. След почти година, Кеш Кредит продължава да застава зад традициите на страната ни, защото няма нищо по-хубаво от това „Само да е българско“!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.