Победителят за месец март в „Само да е българско“

02 АПРИЛ 2018

Йорданка Петкова Недялкова ни разказа своята история и стана новият победител в кампанията на Кеш Кредит „Само да е българско“. Тя е поредният късметлия, който печели безлихвен кредит от нашата инициатива в подкрепа на българското предприемачество.

След като затварят магазина, в който работи, Йорданка решава да стартира свой собствен бизнес. Благодарение на опита си в производството и продажбата на бельо и трикотаж, тя решава да открие своя собствена фирма тази година. Трудностите, които среща в това свое начинание, са свързани най-вече с осигуряването на средства и клиенти, на които да предложи разнообразие от качествена българска стока.

„Във всеки бизнес има предизвикателства, но аз вярвам, че ще успея да постигна целите си. Сигурна съм, че магазинът ми тепърва ще се разраства и скоро дъщеря ми ще стане и мой бизнес партньор.“ – споделя Йорданка.

Стартирайки през юли 2017 г. като част от националната кампания „Само да е българско“ инициативата на Кеш Кредит в подкрепа на българските предприемачи успешно стимулира родното производство вече почти година. Всички наши клиенти, кандидатствали за услугите ни през месеца и разказали ни своята история, имат възможността да спечелят безлихвен кредит, с който да разраснат бизнеса си.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.