Новини

Победителят за месец ноември в „Само да е българско“

Ралица Ангелова Донева е новият победител в националната кампания „Само да е българско”. Тя печели безлихвен кредит от инициативата на Кеш Кредит в подкрепа на българските предприемачи.
През 2016 г. Ралица купува магазин за детски обувки в град Пловдив от своя приятелка, тъй като от доста време иска да работи за себе си. Като предприемач в България, тя споделя, че засега не среща трудности в бизнеса, тъй като детските обувки са търсен продукт особено при смяна на сезоните.
„Разбира се, има и слаби месеци” – споделя Ралица.
Тя разказва, че целта на печелившия заем от Кеш Кредит е била да зареди стока в магазина си. С помощта на безлихвения кредит Ралица получава възможност да развие бизнеса си още по-успешно.
Тази година клиентите на Кеш Кредит имаха възможност да разкажат историята си и да спечелят безлихвен кредит. Инициативата е част от кампанията „Само да е българско”, с която компанията подава ръка на българските производители и предприемачи.


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам