Актуални новини и предложения

Победителят за месец юли в „Само да е българско“

Тодор Илиев Илиев спечели първия безлихвен кредит от Кеш Кредит в най-новата инициатива на компанията. Той разказа своята история и стана победител. Инициативата е част от дългосрочната национална кампания „Само да е българско“, с която Кеш Кредит подкрепя българските производители.

Тодор е на 44 години, от град Карлово и е земеделски производител. Развива стопанството си от 20 години и има 32 крави и 12 телета. С получения безлихвен кредит той ще закупи машина за доене, която струва над 1500 лв. Тодор се зарадва изключително много и благодари за инициативата, с която Кеш Кредит подкрепя българските производители. Той сподели, че най-големите затруднения за него са ниската изкупна цена на млякото и поддръжката на техниката, с която работи. С помощта на безлихвения заем от Кеш Кредит Тодор получава възможност да се справи с едното предизвикателство.

Всеки месец до края на годината Кеш Кредит ще дава по един безлихвен кредит на един от своите клиенти, кандидатствали за услугите на компанията през месеца и разказали своята история. С тази инициатива, част от кампанията на Кеш Кредит „Само да е българско“, компанията подава ръка на българските производители.


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам