Новини

Подари си здравословен начин на живот

Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои, нови притежателя!

Бъди в крак с последната технология на Xiaomi, която за секунди измерва твоя пулс, дава информация за извървяните от теб крачки и изгорени калории.

Това не е всичко! Синхронизирай устройството със своя телефон и проследи лесно обажданията и съобщенията си.

 

Дигиталните гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2,са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Всеки, кандидатствал и усвоил кредит в размер от 100 до 2000 лв. ОНАЙЛН в периода от 1 до 19 ноември 2017 г., има шанса да спечели страхотната фитнес гривна.

 

Победителите ще бъдат изтеглени на произволен принцип на 20 ноември 2017г.!

 

Кеш Кредит ти дава възможност за най-бързо, онлайн кандидатстване за кредит – на www.cashcredit.bg , по Viber или през Facebook. Само 6 минути са нужни, за да получиш отговор на заявката си за кредит и да се включиш в томбола за най-желания от всички възрасти спортен аксесоар!

Общите условия  на кампанията може да разгледате от тук.

Новини
Още
  • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

    Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиентиПромо

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам