Новини

Подари си здравословен начин на живот

Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои, нови притежателя!

Бъди в крак с последната технология на Xiaomi, която за секунди измерва твоя пулс, дава информация за извървяните от теб крачки и изгорени калории.

Това не е всичко! Синхронизирай устройството със своя телефон и проследи лесно обажданията и съобщенията си.

 

Дигиталните гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2,са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Всеки, кандидатствал и усвоил кредит в размер от 100 до 2000 лв. ОНАЙЛН в периода от 1 до 19 ноември 2017 г., има шанса да спечели страхотната фитнес гривна.

 

Победителите ще бъдат изтеглени на произволен принцип на 20 ноември 2017г.!

 

Кеш Кредит ти дава възможност за най-бързо, онлайн кандидатстване за кредит – на www.cashcredit.bg , по Viber или през Facebook. Само 6 минути са нужни, за да получиш отговор на заявката си за кредит и да се включиш в томбола за най-желания от всички възрасти спортен аксесоар!

Общите условия  на кампанията може да разгледате от тук.


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам