Подготви колата си за зимния сезон

23 ОКТОМВРИ 2023

Есента вече обагря града в златни нюанси и ни напомня, че зимата е точно зад ъгъла. Cash Credit за пореден път стартира дългоочакваната си годишна кампания, „Зимни гуми с Cash Credit“, за да подготви всички шофьори за зимния сезон.

От 23 октомври 2023 г. до 13 ноември 2023 г. всеки, който заяви и усвои кредит онлайн с Cash Credit, има шанс да спечели 600 лв. за зимни гуми. Независимо дали става въпрос за поддръжка на автомобила, ремонт или почивка, Cash Credit  е тук, за да ви помогне.

Зимните гуми са специално разработени, за да осигурят по-добро сцепление, управление и спирачна ефективност при студени метеорологични условия. За разлика от всесезонните гуми, те остават гъвкави при ниски температури, като подобряват сцеплението на автомобила ви с хлъзгави повърхности.

Според българското законодателство в периода от 15 ноември до 1 март всички превозни средства трябва да са с гуми за зимни условия или с грайфер с минимална дълбочина от 4 мм.

Така че не чакайте първия снеговалеж, за да подготвите автомобила си за зимата. Кандидатствайте за кредит с Cash Credit  и имате шанс да спечелите 600 лв. Нека направим този зимен сезон безопасен и сигурен за всички на пътя.

Повече за кампанията може да прочетеш тук.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.