Потопи се в света на иновациите с новия сайт на Кеш Кредит

3 НОЕМВРИ 2021

Живеем във времена, в които технологиите са неизменна част от живота на всеки – разчитаме на тях както за работни цели, така и за забавление. Навлизащата в бизнеса практика Self – service (самостоятелно обслужване) е новост, в която ние виждаме голям потенциал, защото всички искаме по-бързо и лесно обслужване, възможно само с един клик, по-голяма свобода на действие и по-запомнящо се потребителско преживяване. И така, дойде време да въведем най-новите технологични иновации на cashcredit.bg, водени от желанието ни да подобряваме обслужването и удовлетвореността на нашите клиенти, и да ги караме да се чувствате специални.

Какво е новото  на CASHCREDIT.BG?

Лицево разпознаване и чат бот

Πpeз пocлeднитe гoдини нapacтвa paзбиpaнeтo зa тoвa ĸoлĸo вaжнa e ĸибepcигypнocттa зa зaщитa нa личнитe ни дaнни. Paзвитиeтo и пpилaгaнeтo нa биометричните технологии дават peшeниeтo нa мнoгo oт пpoблeмитe, c ĸoитo ce cблъcĸвaмe в eжeднeвиeтo. В новия сайт на CASHCREDIT.BG е обърнато специално внимание на това. За да не се налага тегленето на апликация, която заема така ценно място в паметта на телефона ви и запаметяването на поредната парола и потребителско име в сайта е интегрирана технологии за разпознаване и „Вход с лице”. Базирайки се на биометрични данни, като идентификация на лицево разпознаване и сканиране на ретината, които не могат да се копират можете още по-сигурно да използвате всички услуги и удобства, които предоставя Кеш Кредит.  Логването в сайта става по-лесно от всякога, един бърз поглед към екрана и разучаването и ползването на услугите е стартирано. Лицевото разпознаване прави влизането мигновено, а възможността от хакерство е сведена до минимум.

Наличен чат бот в сайта, който прави обслужването да протича още по-удобно за клиентите, като съкращава времето за отговор в разговора между  клиентите и Кеш Кредит. Чат ботът, който ние още наричаме „КЕШ БОТ“ е наша собствена разработка, което означава, че е обучен да отговаря на въпроси относно спецификите на продуктите и да информира. Все пак повечето клиенти предпочитат да говорят с истински човек, когато става дума за финансите си, затова ботът лесно препраща към разговор с наш оператор.

Лични данни и персонализация

Бавното попълване на данни и цифри, касаещи необходимата лична информация, която трябва да се предостави при тегленето на кредит, сега се случва светкавично с технологичното решение за „разчитане“ на личната карта и автоматичното и попълване. Така не само пестим от най-ценния ресурс на 21 век – времето, но и шансът от грешки почти изцяло изчезва. И като заговорихме за ефективност, погасяването на клиентски заем от приятел или роднина вече може да се случва дори без регистрация в сайт или ходене на място, а само със знанието на ЕГН-то на клиента и притежанието на банкова сметка или ePay регистрация.

Новият ни сайт вече има и математически способности, с които сам изчислява в профила на потребителя персоналната му намалена лихва, от която всеки коректен клиент може да се възползва. Освен това смята и предлага допълнителна отстъпка или парична сума – CASH BACK от натрупани лоялни точки начислявани с всяка коректно платена вноска. И още - според събраните лоялни точки предлага предметни подаръци от каталога за които могат да бъдат разменени точките. И всичко това вече става само с един клик в обновената версия на сайта cashcredit.bg. А там има налична и блог част със статии, в която всеки интересуващ се от финанси, кредитиране и управление на пари човек, може детайлно и съвсем безплатно да обогати знанията си.

Персонализацията продължава и по отношение на избора на продукт, койтов най-голяма степен да отговаря на вашите специфични нужди и финансово състояние. Новите ни налични продукти в сайта: „Кеш на ден – кредит до заплата“, „Кредитна линия – кредит с фиксирани месечни вноски“, „Кредит за обединение на задължения“, „Кредит за пенсионер“, „Кредит при отпуск по майчинство“, „Кредит за държавен служител“ са съобразени с потребностите на различни групи от хора, за да изживеете спокойно всички нови роли, които животът ви е отредил. Ние се ангажираме да изготвяме във вашия личен профил персонална оферта с актуална информация за най-подходящия за вас продукт, а вие ще можете да управлявате условията в съответствие с промените в живота си.

Бонус – локация

Интригуващи новости има и при намирането на локацията на най-близкия до теб клон по текущото местоположение, за което няма да са необходими географски познания, защото опцията за геолокация автоматично улеснява процеса и предлага вариант.

Имаме и награди!

И за да направим изживяването още по-запомнящо се, сме решили да раздаваме награди като лаптопи, Bluetooth слушалки и Bluetooth колонки. За да спечелиш, трябва само да си направиш регистрация в сайта ни от тук – кампанията е със срок до 20.12.2021 г., както и да имаш малко късмет, разбира се.

Пълните правила на кампанията може да прочетете тук.

Списък с печеливши.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.