Актуални новини и предложения

Първи звънец като по учебник

Ваканцията скоро свършва, а ти все още не си купил всичко необходимо за твоя ученик. Няма нужда от излишни притеснения. Кеш Кредит ти дава спокойствието, че първият звънец ще мине като по учебник.

 

За да пристъпи твоят любим малчуган прага на училището спокоен, сме ти подготвили специални изненади. От 1 септември до 31 октомври всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава вълшебна скреч карта, която може да му донесе изненада.

 

Кандидатствай за кредит до 4000 лв. сега и може и да не го връщаш. Сред другите специални подаръци, които сме подготвили, за да мине първия учебен ден на твоето дете като по вода, са лаптоп Lenovo, смартфон Samsung GALAXY A20E и гривна Xiaomi Mi Band 2.

 

Не се колебай, а осигури всичко необходимо на твоето дете за новата учебна година!

 

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

  • КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!Промо

    Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам