Актуални новини и предложения

Ред е на Кеш Кредит да почерпи!

Преди време хората са почитали числото 9, защото са вярвали, че когато го видиш, ти носи късмет. Е, тази година Кеш Кредит навършва точно ДЕВЕТ години и освен че е повод за празнуване, е и повод да ти донесе огромна доза късмет! От нас ще бъдат подаръците, а от теб желанието за печалба!

Как числото 9 може да ти донесе награда? Само с Кеш Кредит от 11.02 до 19.02 можеш да спечелиш множество награди, а именно сумите от 999 лева, 99 лева или 9 лева! Ела в нашите офиси или посети сайта: www.cashcredit.bg, и опитай късмета си! По време на цялата кампания точно ТИ ще имаш възможността да получиш награда от рожденика, който този месец е подготвил по нещо за всеки!

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Общите условия за кампанията можеш да намериш тук.


Новини
Още
  • КОЙ ЩЕ КАРА КОЛАТА?

    Вече е ясен победителя, който си спечели чисто нов автомобил „Toyota Aygo“!

  • Топла зима с Кеш КредитПромо

    Зимата дойде, а с нея и студеното време, но не се тревожи, Кеш Кредит са винаги готови да помогнат! С началото на новата година идват и новите възможности за страхотни награди!

  • НОВА КОЛА и ОЩЕ коледни чудеса с Кеш Кредит

    Зимата чука на вратата, подготви се ти бързо да спечелиш колата! Тази година Кеш Кредит ти предлага възможност да грабнеш ГОЛЯМА награда – чисто НОВА КОЛА за празниците.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам