Новини

Рок празник с Кеш Кредит в с. Елешница

Кеш Кредит е един от основните спонсори на фестивала „Рок Елешница“. Събитието ще се проведе от 8 до 10 юли в китното планинско село Елешница, близо до Елин Пелин.

За пета поредна година едни от най-обичаните български рок групи ще зарадват меломаните. Феновете на рок музиката ще се насладят на Гранулом, Sintetica, Nana&The Gang, Dass, Affection и др. Тази година събитието подкрепя и благотворителната кауза „Диабет без страх“.

Входът на „Рок Елешница“ е свободен.

Заповядайте да се насладите на рок шоуто сред невероятната природа на Стара планина. Не пропускайте да посетите и щанда на Кеш Кредит и да научите повече за атрактивните промоции на компанията.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам