Новини

Само до 23 септември: 20 лв. подарък с всеки Кеш Кредит онлайн!

Вземи Кеш Кредит онлайн на сайта ТУК и спечели ПОДАРЪК – 20 лв., преведени по напълно безплатната Кеш Карта. Подаръка* си ще получиш заедно със сумата по кредита, за която си одобрен.
Възползвай се от специалното предложение до 23.09.2015г. включително, като попълниш формата за кандидатстване онлайн. Избери сумата и срока, в който искаш да върнеш кредита, попълни необходимите данни и до минути ще разбереш дали си одобрен за кредит.
*Подаръкът от 20 лв. ще бъде преведен по Кеш Картата ти до 15 дни, след като усвоиш сумата по кредита си. Всички условия на промоцията можеш да видиш тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам