Актуални новини и предложения

Спести време и пари с най-новата услуга на Кеш Кредит – „Обединяване на кредити“

Кеш Кредит винаги поставя клиента на първо място! Водена от този принцип, от 22 март 2021 г. компанията стартира най-новата си услуга „Обединяване на кредити“, която ще ти спести време, усилия и разходи.

 

Услугата „Обединяване на кредити“ е лесен и удобен начин за подобряване на твоята кредитна оценка. Тя дава възможност за заем в размер между 2000 и 5000 лв. и погасяване на няколко кредита едновременно, като потребителят плаща само една вноска, на една дата, с една лихва и главница.

 

Други уникални предимства са, че средствата за погасяване няма да бъдат теглени автоматично от месечното ти възнаграждение, а всички парични задължения ще се превеждат към една финансова институция при по-изгодни условия. Така ще имаш не само повече време за себе си, но и повече пари да осъществиш всичките си планове.

 

От 22 март 2021 г. услугата ще е достъпна в нашите офиси в цялата страна за всички нови клиенти, както и настоящите без активен кредит. А потребителите с ниво ПРЕМИУМ от лоялната ни програма ще могат да се възползват и от специална цена с 40% отстъпка.

 

Вярваме, че удобството е най-преследвания лукс и сме готови да ти го предоставим! 

 


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам