Новини

Стана време за подаръци!

Какво искаш за Коледа тази година? Ние от Кеш Кредит сме ти подготвили списък с най-желаните коледни подаръци – отбележи този, за който мечтаеш, и можеш да спечелиш точно него!

Как да ни намериш: посети наш офис в твоя град или се оглеждай за нашите синьо-зелени коледни шапки. Всеки ден ще те чакаме на различно място! Следи страницата ни във Facebook, за да разбереш къде сме всяка седмица.

Всеки може да участва в томболата – не е задължително да си клиент на Кеш Кредит, за да се включиш. Трябва само да попълниш формата за участие и да я пуснеш в коледната кутия в някой от нашите офиси.

В навечерието на най-обичания семеен празник ще изтеглим петима щастливци, които ще зарадваме с мечтания от тях подарък – не пропускай да се включиш!

Срок на кампанията: 21 ноември – 24 декември

Пълните условия можете да прочетете тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам