Новини

Тази Коледа Кеш Кредит удвоява заплатата ти!

Подаръци ще има за всички от сърце тази Коледа благодарение на най-новото специално предложение на Кеш кредит! Зарадвай близките си и направи най-светлите празници в годината двойно по-запомнящи се, коледната трапеза – двойно по-богата, а усмивките по лицата на децата - двойно по-широки, като спечелиш втора заплата в нашата Коледна кампания.
Участието е изключително лесно. Кандидатствай за кредит до 2000 лв. само с едно обаждане, клик или посещение на наш офис в периода 23 ноември – 28 декември 2015 г. Получаването на одобрение отнема не повече от 6 минути и автоматично ти дава право за участие в нашата седмична коледна томбола.
А тук наградата наистина не е за изпускане! Една твоя нетна месечна заплата! Звучи страхотно, нали?
Спечелената втора заплата се превежда по Кеш Карта – удобното средство, чрез което можеш да усвояваш суми до 2000 лв. от разстояние, да правиш разплащания на ПОС терминали или да теглиш пари от всеки един банкомат.
Виж пълните правила за участие в нашата томбола тук и не изпускай шанса да направиш страхотен коледен подарък на теб и твоето семейство този декември – втора заплата!


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам