Актуални новини и предложения

Тази Коледа Кеш Кредит удвоява заплатата ти!

Подаръци ще има за всички от сърце тази Коледа благодарение на най-новото специално предложение на Кеш кредит! Зарадвай близките си и направи най-светлите празници в годината двойно по-запомнящи се, коледната трапеза – двойно по-богата, а усмивките по лицата на децата - двойно по-широки, като спечелиш втора заплата в нашата Коледна кампания.
Участието е изключително лесно. Кандидатствай за кредит до 2000 лв. само с едно обаждане, клик или посещение на наш офис в периода 23 ноември – 28 декември 2015 г. Получаването на одобрение отнема не повече от 6 минути и автоматично ти дава право за участие в нашата седмична коледна томбола.
А тук наградата наистина не е за изпускане! Една твоя нетна месечна заплата! Звучи страхотно, нали?
Спечелената втора заплата се превежда по Кеш Карта – удобното средство, чрез което можеш да усвояваш суми до 2000 лв. от разстояние, да правиш разплащания на ПОС терминали или да теглиш пари от всеки един банкомат.
Виж пълните правила за участие в нашата томбола тук и не изпускай шанса да направиш страхотен коледен подарък на теб и твоето семейство този декември – втора заплата!


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам