Актуални новини и предложения

Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“. Затова имаме не една, а цели две страхотни новини за теб.

 

От ноември месец тази година, усвоявайки продукта ни Кредитна линия, вече можеш да се възползваш не от 2000 лв., както досега, а от цели 4000 лв. като максимална сума. Точно така – удвояваме кеша, който можеш да грабнеш!

 

Освен това, от 19 ноември до 25 декември, благодарение на най-новата ни кампания „Нещо и за теб“, Кеш Кредит ще раздава парични НАГРАДИ на всеки ЧЕТВЪРТИ, кандидатствал и усвоил наш продукт. Всеки, възползвал се от услугите ни на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на нашия сайт, ще получава магическа скреч карта, която ще му помогне да разбере дали печели. Невероятно, нали?

 

Всеки четвърти можеш да бъдеш и ти! Кандидатства ли вече, за да се поглезиш и ти тази Коледа?

 

Кандидатствай

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Коледна пара́ и iPhone в ръкаПромо

    От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам