Актуални новини и предложения

Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“. Затова имаме не една, а цели две страхотни новини за теб.

 

От ноември месец тази година, усвоявайки продукта ни Кредитна линия, вече можеш да се възползваш не от 2000 лв., както досега, а от цели 4000 лв. като максимална сума. Точно така – удвояваме кеша, който можеш да грабнеш!

 

Освен това, от 19 ноември до 25 декември, благодарение на най-новата ни кампания „Нещо и за теб“, Кеш Кредит ще раздава парични НАГРАДИ на всеки ЧЕТВЪРТИ, кандидатствал и усвоил наш продукт. Всеки, възползвал се от услугите ни на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на нашия сайт, ще получава магическа скреч карта, която ще му помогне да разбере дали печели. Невероятно, нали?

 

Всеки четвърти можеш да бъдеш и ти! Кандидатства ли вече, за да се поглезиш и ти тази Коледа?

 

Кандидатствай

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Рожденикът черпиПромо

    Време е да отпразнуваме 8-мия си рожден ден и както традицията повелява, рожденикът черпи!

  • Кеш Кредит организира благотворителен турнир

    Кеш Кредит организира турнир по детски футбол в Стара Загора, като само за ден екипът ни успя да събере над 2900 лв. Всички средства ще бъдат дарени на 10-годишния Денислав Койчев, който страда от детска церебрална парализа.

  • Кеш Кредит помъдрява, iPhone подарява!Промо

    Както знаете, Кеш Кредит винаги държи на думата си и затова продължава да раздава подаръци, както обеща още в началото на годината. Освен това, през февруари месец ставаме на 8 години, така че имаме още един повод да зарадваме любимите ни клиенти.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам