Новини

Тази зима Кеш Кредит плаща сметката ти за отопление

Кеш Кредит подарява топла и уютна зима на теб и твоето семейство!

В най-мразовитите месеци от годината, когато снегът е натрупал приказно, а навън става все по-студено с всеки изминал ден, на теб ти се иска да си останеш вкъщи, да прекараш повече време със семейството си и да бъде топло, много топло у дома. Кеш Кредит разбира много добре това и ще се погрижи за сметките ти за отопление, а за теб остава само да се насладиш на топлината и домашния уют.

През студените месеци януари и февруари предлагаме атрактивна, топла и уютна възможност на нашите клиенти – да бъдат сред 6-мата късметлии, на които ще платим сметката за ток или парно. Подготвили сме и допълнителни специални топли подаръци – 12 топли одеяла, 120 чаши за топъл чай и 360 чифта ръкавици.

Всеки, взел кредит до 2000 лв. в периода на кампанията (18.01.2016 г. – 28.02.2016 г.), може да се включи в томболата ни и да спечели някоя от страхотните награди. Всяка седмица по време на кампанията ще теглим по един късметлия, на когото ще платим сметката за отопление като подарък. Може това да си точно ти!

Взимането на Кеш Кредит е само на едно телефонно обаждане, клик, СМС или посещение в наш офис разстояние от теб. Одобрението е моментално – отнема най-много 6 минути, а усвояването на кредита ти гарантира участие в седмичната ни томбола.

Кандидатствай за Кеш Кредит от 200 лв. до 2000 лв. още СЕГА ТУК.

Кеш Кредит се е погрижил снегът да не те изненада и тази година.

Виж пълните правила за участие в кампанията тук, включи се и остави Кеш Кредит да се погрижи за уютната зима на теб и твоето семейство!


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам