Новини

Тази зима Кеш Кредит плаща сметката ти за отопление

Кеш Кредит подарява топла и уютна зима на теб и твоето семейство!

В най-мразовитите месеци от годината, когато снегът е натрупал приказно, а навън става все по-студено с всеки изминал ден, на теб ти се иска да си останеш вкъщи, да прекараш повече време със семейството си и да бъде топло, много топло у дома. Кеш Кредит разбира много добре това и ще се погрижи за сметките ти за отопление, а за теб остава само да се насладиш на топлината и домашния уют.

През студените месеци януари и февруари предлагаме атрактивна, топла и уютна възможност на нашите клиенти – да бъдат сред 6-мата късметлии, на които ще платим сметката за ток или парно. Подготвили сме и допълнителни специални топли подаръци – 12 топли одеяла, 120 чаши за топъл чай и 360 чифта ръкавици.

Всеки, взел кредит до 2000 лв. в периода на кампанията (18.01.2016 г. – 28.02.2016 г.), може да се включи в томболата ни и да спечели някоя от страхотните награди. Всяка седмица по време на кампанията ще теглим по един късметлия, на когото ще платим сметката за отопление като подарък. Може това да си точно ти!

Взимането на Кеш Кредит е само на едно телефонно обаждане, клик, СМС или посещение в наш офис разстояние от теб. Одобрението е моментално – отнема най-много 6 минути, а усвояването на кредита ти гарантира участие в седмичната ни томбола.

Кандидатствай за Кеш Кредит от 200 лв. до 2000 лв. още СЕГА ТУК.

Кеш Кредит се е погрижил снегът да не те изненада и тази година.

Виж пълните правила за участие в кампанията тук, включи се и остави Кеш Кредит да се погрижи за уютната зима на теб и твоето семейство!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам