Актуални новини и предложения

Топла зима? С Кеш Кредит!

Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници. Все пак, както традицията повелява, Кеш Кредит ще ти помогне да запазиш доброто си настроение, като ти осигури „Топла зима“ и уют в дома.

 

От 1 януари до 28 февруари всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на нашия сайт, ще получи вълшебна скреч карта, която може да му донесе НАГРАДА. С традиционната си кампания „Топла зима“ ние ще  помогнем на 9 късметлии да започнат годината с положителни емоции, като им подарим кредит до 2000 лв., който печелившия няма да заплаща. Изненадите не спират до тук – Кеш Кредит ще покрие сметката за отопление на още 9 щастливци, а останалите печеливши ще получат термо кана или одеало. Изведнъж отново ви стана топло и уютно, нали?

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 

Не хабете излишни нерви заради големите студове, а кандидатствайте за кредит още СЕГА, за да си осигурите „Топла зима“ с уникалните НАГРАДИ на Кеш Кредит.

 

Общите правила на кампанията можеш да намериш тук.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам