Актуални новини и предложения

Топла зима? С Кеш Кредит!

Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници. Все пак, както традицията повелява, Кеш Кредит ще ти помогне да запазиш доброто си настроение, като ти осигури „Топла зима“ и уют в дома.

 

От 1 януари до 28 февруари всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на нашия сайт, ще получи вълшебна скреч карта, която може да му донесе НАГРАДА. С традиционната си кампания „Топла зима“ ние ще  помогнем на 9 късметлии да започнат годината с положителни емоции, като им подарим кредит до 2000 лв., който печелившия няма да заплаща. Изненадите не спират до тук – Кеш Кредит ще покрие сметката за отопление на още 9 щастливци, а останалите печеливши ще получат термо кана или одеало. Изведнъж отново ви стана топло и уютно, нали?

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 

Не хабете излишни нерви заради големите студове, а кандидатствайте за кредит още СЕГА, за да си осигурите „Топла зима“ с уникалните НАГРАДИ на Кеш Кредит.

 


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам