Актуални новини и предложения

Топла зима? С Кеш Кредит!

Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници. Все пак, както традицията повелява, Кеш Кредит ще ти помогне да запазиш доброто си настроение, като ти осигури „Топла зима“ и уют в дома.

 

От 1 януари до 28 февруари всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на нашия сайт, ще получи вълшебна скреч карта, която може да му донесе НАГРАДА. С традиционната си кампания „Топла зима“ ние ще  помогнем на 9 късметлии да започнат годината с положителни емоции, като им подарим кредит до 2000 лв., който печелившия няма да заплаща. Изненадите не спират до тук – Кеш Кредит ще покрие сметката за отопление на още 9 щастливци, а останалите печеливши ще получат термо кана или одеало. Изведнъж отново ви стана топло и уютно, нали?

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 

Не хабете излишни нерви заради големите студове, а кандидатствайте за кредит още СЕГА, за да си осигурите „Топла зима“ с уникалните НАГРАДИ на Кеш Кредит.

 


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

 • Kеш за „Черния петък“ и след него

  Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам