Актуални новини и предложения

Твоето лятно селфи с Кеш Кредит ще ти донесе НАГРАДА

Обичаш да се снимаш с приятели и да споделяш безценните моменти във Фейсбук? Тогава новата кампания на Кеш Кредит е точно за теб.

 

Само от 13 до 19 август ще награждаваме своите приятели и последователи в социалните мрежи, които се снимат с нашето лого и публикуват кадъра в пост на официалната Фейсбук страница на Кеш Кредит. Грабни фотоапарата или мобилния си телефон, направи си снимка, пред който и да е от магазините или билбордовете ни в цялата страна, и спечели стек бира! Още сега вземи наш плакат и брошура или си направи селфи пред съблекалните на морските плажове, носещи нашето лого, и бъди сред победителите в специалната ни лятна инициатива!

 

10 късметлии от всички публикували своите снимки като коментар под Фейсбук поста, посветен на кампанията на Кеш Кредит, ще се насладят на прохладни летни напитки с приятели. Победителите, които ще се приберат с цял стек бира, ще бъдат изтеглени на 20 август. А ти снима ли се вече с нашето лого?

 

Повече за инициативата можеш да откриеш тук.


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам