Актуални новини и предложения

Твоето лятно селфи с Кеш Кредит ще ти донесе НАГРАДА

Обичаш да се снимаш с приятели и да споделяш безценните моменти във Фейсбук? Тогава новата кампания на Кеш Кредит е точно за теб.

 

Само от 13 до 19 август ще награждаваме своите приятели и последователи в социалните мрежи, които се снимат с нашето лого и публикуват кадъра в пост на официалната Фейсбук страница на Кеш Кредит. Грабни фотоапарата или мобилния си телефон, направи си снимка, пред който и да е от магазините или билбордовете ни в цялата страна, и спечели стек бира! Още сега вземи наш плакат и брошура или си направи селфи пред съблекалните на морските плажове, носещи нашето лого, и бъди сред победителите в специалната ни лятна инициатива!

 

10 късметлии от всички публикували своите снимки като коментар под Фейсбук поста, посветен на кампанията на Кеш Кредит, ще се насладят на прохладни летни напитки с приятели. Победителите, които ще се приберат с цял стек бира, ще бъдат изтеглени на 20 август. А ти снима ли се вече с нашето лого?

 

Повече за инициативата можеш да откриеш тук.


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам