Новини

Твоето любимо място в България

Твоето любимо място в България

Кеш Кредит знае кое е любимото ти място за отдих! Затова ще подарим 10 почивки в красива България!

Предлагаме ти да помечтаеш за едно от 10-те най-любими места на българина.
Можеш да избереш да разхладиш горещия август, като потопиш крака в морето или се разходиш из прохладните български планини.

Избери си дестинация и ние ще изпратим 10-има от вас на безгрижен all inclusive уикенд за двама. Побързай да се включиш в играта по удобен за теб начин в периода между 1 юни и 31 юли.

За да участваш, е необходимо само да избереш дали да попълниш листовка в наш офис или да се регистрираш през формата в сайта ни. Не е необходимо да си наш клиент за вземеш участие в играта!

СПЕЧЕЛИ ПОЧИВКА

Местата, между които можеш да избираш, са: Несебър, Велинград, Хисаря, Сандански, Созопол, Банско, Св. Влас, Златни пясъци, Рибарица и Слънчев бряг. Помисли къде ти се ходи най-много, а ние ще уредим останалото!

Ние в Кеш Кредит обичаме България и обичаме родните кътчета за почивка! Затова ги избрахме и за Вас! Почивките, които ще подарим на 10-има щастливци през месец август, са част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит под надслов „Само да е българско“

Кеш Кредит ти пожелава чудесно лято!

Прочети пълните Правила за участие в кампанията ТУК.
Новини
Още
  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

  • Пълна чанта за първия учебен денПромо

    Силен старт на учебната година с Кеш Кредит. Регистрирай се за нашата томбола и може да спечелиш раница с тетрадки или да си един от 100-те късметлии, които ще завъртят 100 спинъра за 15-ти септември!

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам