Новини

Твоето любимо място в България

Твоето любимо място в България

Кеш Кредит знае кое е любимото ти място за отдих! Затова ще подарим 10 почивки в красива България!

Предлагаме ти да помечтаеш за едно от 10-те най-любими места на българина.
Можеш да избереш да разхладиш горещия август, като потопиш крака в морето или се разходиш из прохладните български планини.

Избери си дестинация и ние ще изпратим 10-има от вас на безгрижен all inclusive уикенд за двама. Побързай да се включиш в играта по удобен за теб начин в периода между 1 юни и 31 юли.

За да участваш, е необходимо само да избереш дали да попълниш листовка в наш офис или да се регистрираш през формата в сайта ни. Не е необходимо да си наш клиент за вземеш участие в играта!

СПЕЧЕЛИ ПОЧИВКА

Местата, между които можеш да избираш, са: Несебър, Велинград, Хисаря, Сандански, Созопол, Банско, Св. Влас, Златни пясъци, Рибарица и Слънчев бряг. Помисли къде ти се ходи най-много, а ние ще уредим останалото!

Ние в Кеш Кредит обичаме България и обичаме родните кътчета за почивка! Затова ги избрахме и за Вас! Почивките, които ще подарим на 10-има щастливци през месец август, са част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит под надслов „Само да е българско“

Кеш Кредит ти пожелава чудесно лято!

Прочети пълните Правила за участие в кампанията ТУК.
Новини
Още
  • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

    Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

  • Подари си здравословен начин на живот

    Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиентиПромо

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам