Актуални новини и предложения

Важи ли понятието “Кредитна ваканция” за небанковите финансови институции?

Уважаеми клиенти, в Кеш Кредит предоставяме всички удобства, за да може да спазите сроковете си за плащане на вноски, без да се притеснявате дали, кога и как може да стигнете до някой от нашите физически офиси.

Вече знаете, че може да погасите суми, използвайки онлайн банкирането си с превод по нашата сметката, ако обаче нямате тази възможност или желаете, препоръчваме да използвате опцията за директно плащане през нашия сайт. Така ще избегнете и междубанковите такси.

Във връзка с подготвяният пакет от нови кредитни мерки, които се изразяват във възможности за облекчаване на връщането на заеми, в рамките на 3 до 6 месеца, наречен още „кредитна ваканция“, Ви обръщаме внимание, че същият предвижда прилагането им само върху банкови кредити.

Цитат:

„Отсрочки ще се правят за всички кредити, с изключение на бързите  заеми от небанкови институции. Кредитното досие на клиента обаче ще е определящо при формирането на конкретна оферта.“

 

От цитата става ясно, че така предложените нови мерки не важат за небанковите финансови институции, каквато е Кеш Кредит.

 

Ето защо Ви уверяваме, че в момент на непредвидени за всички нас обстоятелства, заставаме напълно зад Вас!

Запазването на добра кредитна история чрез навременни плащания е от изключително важно значение за Вашите бъдещи възможности за по-добро и по-бързо финансиране.

В случай, че имате допълнителни запитвания свързани с изплащането на Вашите задължения, както и услугите, които предлагаме, то Ви съветваме да се свържете с нас на безплатен номер 080020088, за да уточним причината за забавянето, и да намерим удачен вариант насрочвайки нова дата за плащане.

 

Винаги на ваше разположение,

Екипът на Кеш Кредит


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам