Важи ли понятието “Кредитна ваканция” за небанковите финансови институции?

9 АПРИЛ 2020

Уважаеми клиенти, в Кеш Кредит предоставяме всички удобства, за да може да спазите сроковете си за плащане на вноски, без да се притеснявате дали, кога и как може да стигнете до някой от нашите физически офиси.

Вече знаете, че може да погасите суми, използвайки онлайн банкирането си с превод по нашата сметката, ако обаче нямате тази възможност или желаете, препоръчваме да използвате опцията за директно плащане през нашия сайт. Така ще избегнете и междубанковите такси.

Във връзка с подготвяният пакет от нови кредитни мерки, които се изразяват във възможности за облекчаване на връщането на заеми, в рамките на 3 до 6 месеца, наречен още „кредитна ваканция“, Ви обръщаме внимание, че същият предвижда прилагането им само върху банкови кредити.

Цитат:

„Отсрочки ще се правят за всички кредити, с изключение на бързите  заеми от небанкови институции. Кредитното досие на клиента обаче ще е определящо при формирането на конкретна оферта.“

От цитата става ясно, че така предложените нови мерки не важат за небанковите финансови институции, каквато е Кеш Кредит.

Ето защо Ви уверяваме, че в момент на непредвидени за всички нас обстоятелства, заставаме напълно зад Вас!

Запазването на добра кредитна история чрез навременни плащания е от изключително важно значение за Вашите бъдещи възможности за по-добро и по-бързо финансиране.

В случай, че имате допълнителни запитвания свързани с изплащането на Вашите задължения, както и услугите, които предлагаме, то Ви съветваме да се свържете с нас на безплатен номер 080020088, за да уточним причината за забавянето, и да намерим удачен вариант насрочвайки нова дата за плащане.

 

Винаги на ваше разположение,

Екипът на Кеш Кредит

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?