Новини

Варна с още 2 нови офиса на Кеш Кредит

Морската ни столица може да се похвали с още 2 нови офиса, в които Ви очакват любезните служители на Кеш Кредит.
Заповядайте в офиса ни на ул. „Чаталджа“ № 20, вх. А (партер) всеки ден от понеделник до събота между 8:30 ч. и 19:00 ч.
Ако пък е по-удобно за Вас, очакваме Ви в Кеш Кредит Техномаркет на адрес ул. "Цар Освободител" 187. Там сме всеки ден в часовете между 10:00 ч. и 19:00 ч.
Предпочитате да кандидатствате за Кеш Кредит онлайн, докато сте пред компютъра си? Направете го тук.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам