Новини

Виж кой печели колело от Кеш Кредит

Честито на първите късметлии, които спечелиха модерно колело от лятната кампания на Кеш Кредит "Когато просто нямаш търпение".

Включи се и ти, като кандидатстваш за кредит онлайн или в офис на Кеш Кредит до 31 август! Всяка седмица ​ще бъде теглен по един късметлия, който ще спечели колело. В края на кампанията един от участвалите ще спечели голямата ни награда – СКУТЕР.
Повече информация можеш да откриеш тук или на безплатен номер 0800 200 88.

Всички победители:
1. Игор Ягоянц, усвоил кредит в периода 18 – 24 юли
2. Евелина Станчева, усвоила кредит в ​периода 25 – 31 юли
3. Валентин Тодоров, усвоил кредит в периода 1 – 7 август
4. Николай Димитров, усвоил кредит в периода 8 – 14 август
5. Диян Желев, усвоил кредит в периода 15 – 21 август
6. Станислава Стоянова, усвоила кредит в периода 22 – 28 август


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам