Време е за горещи летни емоции и ваканция с Кеш Кредит!

5 ЮЛИ 2021

След повече от година, в която залагахме на домашния уют, дойде време и да попътуваме! Лятото вече е тук и всички ние неусетно започваме да мислим за "бягство".

За някои това означава летни партита, коктейли и събиране на тен на морето, за други – чист въздух и разходки в планината, а трети тръгват без дестинация и се оставят тя да ги намери. Има и хора, които нямат време за дълга ваканция и се отдават на уикенд СПА почивка или разходки из страната.
Каквато и да е твоята мечтана лятна ваканция, ние от Кеш Кредит искаме да ти помогнем да я сбъднеш. Затова с настъпването на лятото подаряваме на 10 от вас желаната почивка, на още 50 – куфар, за да пътувате със стил, а на най-големите 5 късметлии – подарък целия кредит!
Така че край на чуденето как ще си позволиш страхотна почивка тази година! Включи се в лятната ни кампания сега и започни да мислиш къде да бъде ваканцията ти, с кой и най-вече какви спомени ще създадеш! Гарантираме, че като се прибереш от нея отпочинал, домът ти ще ти се струва още по-уютен, работата – по-лека, а грижите – преходни.

 

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.