Актуални новини и предложения

Време е за горещи летни емоции и ваканция с Кеш Кредит!

След повече от година, в която залагахме на домашния уют, дойде време и да попътуваме! Лятото вече е тук и всички ние неусетно започваме да мислим за "бягство".

За някои това означава летни партита, коктейли и събиране на тен на морето, за други – чист въздух и разходки в планината, а трети тръгват без дестинация и се оставят тя да ги намери. Има и хора, които нямат време за дълга ваканция и се отдават на уикенд СПА почивка или разходки из страната.

Каквато и да е твоята мечтана лятна ваканция, ние от Кеш Кредит искаме да ти помогнем да я сбъднеш. Затова с настъпването на лятото подаряваме на 10 от вас желаната почивка, на още 50 – куфар, за да пътувате със стил, а на най-големите 5 късметлии – подарък целия кредит!

Така че край на чуденето как ще си позволиш страхотна почивка тази година! Включи се в лятната ни кампания сега и започни да мислиш къде да бъде ваканцията ти, с кой и най-вече какви спомени ще създадеш! Гарантираме, че като се прибереш от нея отпочинал, домът ти ще ти се струва още по-уютен, работата – по-лека, а грижите – преходни.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 

Общите условия на кампанията може да прочетете тук.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам