Новини

Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ние от Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

Всеки един ден от  23 до 31 октомври ще подаряваме по един iPhone 6 32GB на наш клиент,  усвоил кредит до 2000 лв. в този период. iPhone 6 32GB е в модерния и елегантен цвят Space Grey. Не пропускайте възможността да получите своя предпразничен подарък от Кеш Кредит! Коледни чудеса се случват и през октомври, нали?

Вземи ПАРИ и спечели

Общи условия на играта

Новини
Още
  • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

    Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

  • Подари си здравословен начин на живот

    Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам