Новини

Всички късметлии от Коледната кампания на Кеш Кредит

Тази Коледа Кеш Кредит даде шанс на всички мечтатели да спечелят идеалния за тях подарък в празничната нощ. Вече е ясно кой е имал най-много късмет през последните дни на 2016 година, но преди това малко статистика – 24% от всички, участвали в коледната игра на Кеш Кредит, са си пожелали телевизор. Втори по популярност – с 19% почитатели сред включилите се, е лаптопът, а на трето място с 12% се нарежда СПА почивката.

Ето и при кого отидоха наградите:
Милена Колева е бленувала климатик и вече го има.
Един хладилник от Кеш Кредит ще отиде при Николай Шопов.
Тотко Якимов е късметлията, който печели телевизор.
Никол Георгиева е искала най-много таблет за Коледа и го получи от Кеш Кредит.
За лаптоп са мечтали Николай Видев и Мариянка Качаунова и сега и двамата ще се радват точно на това.

Честито на всички печеливши – нека късметът е с тях и през новата 2017 година!


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам