Новини

Вземи Кеш Кредит вече и в Техномаркет Бургас

След като през август Кеш Кредит започна да предлага услугите си в Техномаркет София, сега е моментът тържествено да обявим, че можете да вземете своя кредит и в Техномаркет Бургас на ул. "Транспортна".
Очакваме ви всеки ден в часовете между 10:00 и 19:00. Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси на място, а също и на безплатен телефон за цялата страна 0800 200 88.
Не пропускайте и удобството на кандидатстването за кредит от разстояние, докато удобно сте се настанили пред компютъра си. Заявете своя кредит чрез формата за кандидатстване онлайн на сайта ни, ето тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам