Новини

Вземи Кеш Кредит вече и в Техномаркет Бургас

След като през август Кеш Кредит започна да предлага услугите си в Техномаркет София, сега е моментът тържествено да обявим, че можете да вземете своя кредит и в Техномаркет Бургас на ул. "Транспортна".
Очакваме ви всеки ден в часовете между 10:00 и 19:00. Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси на място, а също и на безплатен телефон за цялата страна 0800 200 88.
Не пропускайте и удобството на кандидатстването за кредит от разстояние, докато удобно сте се настанили пред компютъра си. Заявете своя кредит чрез формата за кандидатстване онлайн на сайта ни, ето тук.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам