Актуални новини и предложения

Вземи кредит до заплата с КЕШ НА ДЕН

Още само няколко дни до заплата, а точно сега ти трябват малко пари назаем. Сигурно вече си пренаредил бюджета си, а ти се налага спешен ремонт на автомобила или са се натрупали битови сметки. Вече си попитал няколко пъти приятели и роднини, но си ударил на камък. Сега е моментът, в който започваш да се оглеждаш за моментален кредит.

Избери КЕШ НА ДЕН във всички офиси на Кеш Кредит!

Искаш да получиш от 50 до 399 лв. за не повече от 6 минути, като сам прецениш времето, за което ще ги върнеш? Вече не е необходимо да посочваш дали ще се нуждаеш от кредита за 5 или 20 дни, защото можеш да го погасиш във всеки един момент до 30 дни. Плащаш само за времето, през което ползваш партите, защото КЕШ НА ДЕН е с фиксирано оскъпяване на ден и се изчислява изключително лесно.

Новият ни продукт КЕШ НА ДЕН е създаден специално, за да ти предостави бързи пари до заплата, така че да можеш да реагираш светкавично и да покриеш експресно моментните си финансови разходи.

Можеш да кандидатстваш за бърз кредит до заплата във всеки офис на Кеш Кредит и ще получиш парите на момента и в брой. Необходими са ти само лична карта и 6 минути от времето ти.

Вземи КЕШ НА ДЕН и остави Кеш Кредит да се погрижи за финансовите ти нужди. Очаква те и допълнителна специална изненада – подарък чатна за пазаруване. Не е за изпускане!

За повече информация за КЕШ НА ДЕН се обади на безплатния ни телефон 0800 200 88 или попитай консултантите в нашите офиси.


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам