Актуални новини и предложения

Вземи кредит по телефона, лесно и удобно

Кеш Кредит предлага на своите клиенти кредит по телефона!

С обаждане на безплатният номер – 0800 200 88, можеш да кандидатстваш и получиш кредит до няколко минути. Важно е номера, от който се обаждаш да е твоят личен, да използваш смартфон с активен интернет и да разполагаш пред себе си с валидна лична карта.

Когато ни се обадиш, наш оператор ще ти зададе няколко кратки въпроса.

След като приключите разговора, на номера, от който звъниш ще изпратим съобщение с активен линк. Трябва да кликнеш върху него и той автоматично ще те отведе във форма на Кеш Кредит, която съдържа твоите данни, документ с Искането ти за кредит и СЕФ.

Необходимо е да направиш снимка на личната си карта, която се изпраща до нашият екип.

В тази форма се избира и каналът за усвояване на кредита, с личен IBAN или в брой – в офис на Кеш Кредит или Изи Пей.

След като си извършил необходимите стъпки, екипът на Кеш Кредит ще разгледат твоята кандидатура и ще получиш отговор до 6 минути! При одобрение ще получиш SMS с код за усвояване и нов линк, на който ще е необходимо да подпишеш договора си за кредит.

Ако нямаш мейл, затрудняваш се да използваш онлайн услуги или просто предпочиташ да разговаряш с нас,  вземи кредит по телефона!

Виж пълната инструкция

Бързо, лесно и удобно с Кеш Кредит!


Новини
Още
 • Освежи дома си с Кеш Кредит

  След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. И ето че отново е време да възобновим домашната хармония с пролетното почистване.

 • Велика седмица с велики награди от Кеш Кредит

  Подготовката за Великден тече с пълна сила, а ние от Кеш Кредит сме приготвили серия от празнични изненади. Всеки ден от Великата седмица ще споделяме светлото настроение със специални награди!

 • Пренеси пролетта в дома си с Кеш Кредит

  Отново е пролет и навсякъде във въздуха се носи аромат на цветя и свежест. Въпреки това ние от Кеш Кредит знаем, че най-красивата и ароматна градина е тази, която е най-близо до дома.

 • Спести време и пари с най-новата услуга на Кеш Кредит – „Обединяване на кредити“

  Кеш Кредит винаги поставя клиента на първо място! Водена от този принцип, от 1 март 2021 г. компанията стартира най-новата си услуга „Обединяване на кредити“, която ще ти спести време, усилия и разходи.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам