Новини

Вземи подарък за ученика у дома!

Поздравяваме малчуганите с първия учебен ден! И за да сме сигурни, че можете да ги подготвите спокойно за предстоящите учебни дни, Ви предлагаме суми от 200 до 2000 лева с отговор само за няколко минути. До края на септември с всеки усвоен кредит от Кеш Кредит ще получите и подарък – цветна програма за училище със стойка и химикал.
Допълнително Кеш Кредит ви подарява и напълно безплатна Кеш Карта ! Тя ви дава възможност да усвоявате сумите по кредита си многократно, без необходимост да попълвате отново документи или да се разхождате до офис всеки път, когато ви потрябват пари.
Кандидатствайте за Кеш Кредит и онлайн, докато сте пред компютъра си, ето тук .
Всички условия на промоцията вижте тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам