За поредна година Кеш Кредит е с признание за най-добро клиентско обслужване!

5 МАРТ 2020

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити отличена с най-добро клиентско обслужване, отлично поддържане на офисите си и спазване на заложените си високи стандарти – това показват резултатите от независимото проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването е фокусирано върху офис среда, грижата за клиентите и спазването на реално внедрени стандарти на обслужване показва. Кеш Кредит е компанията в България, която бива отличена във всички тези категории!

Компанията предлага съвременна и модерна визия на офисите си, съчетано с високото ниво на брандинг, което поддържа над 70 техни офиса в цялата страна. Още повече, Кеш Кредит е отличен с признанието за безупречно ниво на професионализъм на служителите си, спазването на правилата свързани с GDPR и предоставяне на пълна информация за всички услуги в портфолиото на кредитната институция.

Екипът на Кеш Кредит е изключително горд с тези признания, заради усилената си работа и старание да предостави най-добрите и ефективни услуги в областта на бързите кредити за своите клиенти!

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?