Актуални новини и предложения

За поредна година Кеш Кредит е с признание за най-добро клиентско обслужване!

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити отличена с най-добро клиентско обслужване, отлично поддържане на офисите си и спазване на заложените си високи стандарти – това показват резултатите от независимото проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването е фокусирано върху офис среда, грижата за клиентите и спазването на реално внедрени стандарти на обслужване показва. Кеш Кредит е компанията в България, която бива отличена във всички тези категории!

Компанията предлага съвременна и модерна визия на офисите си, съчетано с високото ниво на брандинг, което поддържа над 70 техни офиса в цялата страна. Още повече, Кеш Кредит е отличен с признанието за безупречно ниво на професионализъм на служителите си, спазването на правилата свързани с GDPR и предоставяне на пълна информация за всички услуги в портфолиото на кредитната институция.

Екипът на Кеш Кредит е изключително горд с тези признания, заради усилената си работа и старание да предостави най-добрите и ефективни услуги в областта на бързите кредити за своите клиенти!


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам