Новини

Зимата е топла с Кеш Кредит!

Зимата е топла с Кеш Кредит!

Когато празниците отминат, а времето навън става все по-студено и по-студено, всичко, от което имаш нужда, е да запазиш топлината и домашния уют. Всяко малко нещо помага – чаша чай, поднесена от любим човек, топло пухкаво одеяло, под което да се сгушите, и, разбира се, добре отоплен дом.

Ние от Кеш Кредит сме приготвили всичко това за истински топла зима! Усвои кредит при нас между 1 януари и 28 февруари и се включи в томболата ни – всеки ден подаряваме дуо „Топла прегръдка“ от Dormeo (възглавничка и меко одеало) и комплект за чай, с който да се сгрееш в студените зимни вечери. Веднъж седмично правим дори повече – плащаме сметката за отопление* на един от усвоилите кредит през изминалите 7 дни. Това може да си ти!

Кандидатствай за кредит в Кеш Кредит още сега – онлайн на www.cashcredit.bg или в някой от над 70-те ни офиса в цялата страна. Необходима ти е само лична карта, а одобрение ще получиш в рамките на 6 минути. Чакаме те!

*На стойност до 400 лв.

Пълните условия по кампанията прочетете тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам