Актуални новини и предложения

„Златните 10“ – анкета с потребителите на Кеш Кредит

За десетата си годишнина, Кеш Кредит проведе анкета с клиентите си, като ги попита какво най-много харесват в компанията.

Според резултатите в проучването Вие, нашите клиенти (73%) посочихте, че качеството, което най-много ви привлича в компанията е бързият начин на работа. Друг акцент от проучването бе въпросът какво цените най-много, като 76% от отговорите Ви са именно качественото обслужване, което Кеш Кредит предоставя.

Компанията винаги се е стремяла да задоволява нуждите на клиентите си, като предлага бонуси и отстъпки, чрез които да стимулира и награждава редовните си потребители. В резултатите споделихте, че желанието ви е да развием повече вариациите на наградите ни   (43%), както и профилираните продукти (38%). А за да получим максимално добра и качествена обратна връзка ние Ви попитахме, кои са вашите любими програми от които можете да се възползвате и положителните отговори са в полза на отстъпките от вноски за добри клиенти (51%), както и подарък – ЦЕЛИЯ КРЕДИТ (32%).

Ние от Кеш Кредит винаги се вслушвам в мнението на потребителите си и можем да Ви уверим, че много скоро можете да очаквате специални изненади свързани с нашите програми и профилирани продукти.

В независимото проучване се включиха над 1500 души, а ние сме благодарни за техните отговори и добра оценка на нашата работа. „Златните 10“ на Кеш Кредит донеса много успехи, иновации и участия в значими инициативи. Нашият екип си пожелава в следващите години да има още повече поводи за гордост, а нашите потребители винаги да бъдат доволни от нас.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам