„Златните 10“ – анкета с потребителите на Кеш Кредит 

22 ФЕВРУАРИ 2021

За десетата си годишнина, Кеш Кредит проведе анкета с клиентите си, като ги попита какво най-много харесват в компанията.

Според резултатите в проучването Вие, нашите клиенти (73%) посочихте, че качеството, което най-много ви привлича в компанията е бързият начин на работа. Друг акцент от проучването бе въпросът какво цените най-много, като 76% от отговорите Ви са именно качественото обслужване, което Кеш Кредит предоставя.

Компанията винаги се е стремяла да задоволява нуждите на клиентите си, като предлага бонуси и отстъпки, чрез които да стимулира и награждава редовните си потребители. В резултатите споделихте, че желанието ви е да развием повече вариациите на наградите ни   (43%), както и профилираните продукти (38%). А за да получим максимално добра и качествена обратна връзка ние Ви попитахме, кои са вашите любими програми от които можете да се възползвате и положителните отговори са в полза на отстъпките от вноски за добри клиенти (51%), както и подарък – ЦЕЛИЯ КРЕДИТ (32%).

Ние от Кеш Кредит винаги се вслушвам в мнението на потребителите си и можем да Ви уверим, че много скоро можете да очаквате специални изненади свързани с нашите програми и профилирани продукти.

В независимото проучване се включиха над 1500 души, а ние сме благодарни за техните отговори и добра оценка на нашата работа. „Златните 10“ на Кеш Кредит донеса много успехи, иновации и участия в значими инициативи. Нашият екип си пожелава в следващите години да има още повече поводи за гордост, а нашите потребители винаги да бъдат доволни от нас.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.