Златните 10 години на Кеш Кредит

8 ФЕВРУАРИ 2021

Вече 10 години, ние от Кеш Кредит помагаме и предлагаме високотехнологични финансови решения на клиентите си. Най-големият успех за нас винаги ще бъде доверието, което потребителите имат към нас.

Компанията винаги е държала да поддържа иновативен начин на работа, да следва своите принципи и винаги да влага прецизност. Отговорната ни политика ни позволява да поддържаме добра връзка с клиенти и партньори, като от наша страна те получават ефективност, прозрачност и модерен начин за създаване на максимална полза от услугите ни.

През последното десетилетие, поводите са гордост бяха много – станахме първата компания разработила интегрирано партньорство с мобилни оператори, както и предоставихме първата в света услуга за кредит през онлайн приложение (Viber). Спечелихме награди за най-добър работодател и за клиентско обслужване, което от своя страна ни даде мотивация да продължаваме иновативния си начин на работа с клиенти и да се стремим да бъдем една стъпка напред в това да предвиждаме техни нужди.

Обединени от слогана „Финтех със сърце“, екипът винаги се е стремял споделя своята загриженост към значими каузи. Важна част от корпоративната ни култура винаги е била и в това да създаваме среда в която служителите да се чувстват добре, мотивирани и подкрепяни.

Благодарение на проучване което проведохме с нашите клиенти, получихме ценни резултати, които ни показаха защо избират именно нас. Анализът отбелязва, че близо 73% от потребители са отговорили, че бързината е едно от най-важните качества в нашата работа, които ги привличат. 76% от отговорилите намират за най-ценно това, че предлагаме качествено обслужване, а 50% са дали своя положителен глас за програмите на компанията, които те харесват – отстъпки от вноските са добри клиенти.

За да зарадваме и вас, празнувайки „Златните 10“, през февруари (08.02-28.02), всеки нов клиент, който кандидатства за кредит от 100 до 4000 лв. онлайн или на място в офисите, автоматично получава шанс да спечели златни монети или златна карта с която победителя може да тегли безлихвени кредити до 1000 лв. до края на годината!

Станете част от нашият златен празник, а ние ще се погрижим подаръците да ви харесат!

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.