Актуални новини и предложения

Златните 10 години на Кеш Кредит

Вече 10 години, ние от Кеш Кредит помагаме и предлагаме високотехнологични финансови решения на клиентите си. Най-големият успех за нас винаги ще бъде доверието, което потребителите имат към нас.

Компанията винаги е държала да поддържа иновативен начин на работа, да следва своите принципи и винаги да влага прецизност. Отговорната ни политика ни позволява да поддържаме добра връзка с клиенти и партньори, като от наша страна те получават ефективност, прозрачност и модерен начин за създаване на максимална полза от услугите ни.

През последното десетилетие, поводите са гордост бяха много – станахме първата компания разработила интегрирано партньорство с мобилни оператори, както и предоставихме първата в света услуга за кредит през онлайн приложение (Viber). Спечелихме награди за най-добър работодател и за клиентско обслужване, което от своя страна ни даде мотивация да продължаваме иновативния си начин на работа с клиенти и да се стремим да бъдем една стъпка напред в това да предвиждаме техни нужди.

Обединени от слогана „Финтех със сърце“, екипът винаги се е стремял споделя своята загриженост към значими каузи. Важна част от корпоративната ни култура винаги е била и в това да създаваме среда в която служителите да се чувстват добре, мотивирани и подкрепяни.

Благодарение на проучване което проведохме с нашите клиенти, получихме ценни резултати, които ни показаха защо избират именно нас. Анализът отбелязва, че близо 73% от потребители са отговорили, че бързината е едно от най-важните качества в нашата работа, които ги привличат. 76% от отговорилите намират за най-ценно това, че предлагаме качествено обслужване, а 50% са дали своя положителен глас за програмите на компанията, които те харесват – отстъпки от вноските са добри клиенти.

За да зарадваме и вас, празнувайки „Златните 10“, през февруари (08.02-28.02), всеки нов клиент, който кандидатства за кредит от 100 до 4000 лв. онлайн или на място в офисите, автоматично получава шанс да спечели златни монети или златна карта с която победителя може да тегли безлихвени кредити до 1000 лв. до края на годината!

Станете част от нашият златен празник, а ние ще се погрижим подаръците да ви харесат!

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам