Офиси Кеш Кредит

Кеш Кредит Добрич

BG Добрич
 • гр. Добрич, бул. 25 Септември, №23

 • Тел.: 0886662350

 • Работно Време:

  Понеделник - Петък от 08:30 до 18:30 часа
  Събота от 10:00 до 17:00 часа

Заповядай в офиса на Кеш Кредит в град Добрич, бул. 25 Септември, №23! 
Нашите любезни служители ще те посрещнат с чаша ароматно кафе и ще отговорят на всичките ти въпроси. 

В духа на Коледа Кеш Кредит ще даде 13-а заплата на късметлиите, които бъдат изтеглени в празничната томбола. Всеки, който дойде в офиса на Кеш Кредит в гр. Дорбич на бул. „25 септември“ и попълни талон за участие с отговор на въпроса „Какво искаш да си купиш по празниците?“, името си и контакт за връзка, ще участва в празничната томбола. Всеки петък до 13 януари ще се тегли по един късметлия. Участието не е обвързано с взимане на кредит.
В офиса в Добрич клиентите ще научат всичко за услугите и продуктите на Кеш Кредит от екип от опитни специалисти, преминали редица обучения. Кеш Кредит е компанията с най-бързи кредити в страната. Само 6 минути отнема целият процес по одобрение, а парите се получатват по най-удобния за клиента начин – в офиса на Кеш Кредит, на каса на Easy Pay или по банков път.
За Кеш Кредит може да се кандидатства и по Viber, Facebook Messanger, в офис на Кеш Кредит или на официалната страница на компанията. Кеш Кредит се грижи за удобството на клиентите си, като им предлага тези различни възможности при гарантирана сигурност на данните.
С особено внимание се ползват лоялните клиенти. Компанията им предлага специална програма – Кеш Клуб. С нея те трупат точки и печелят разнообразни бонуси, които си избират от богат каталог с многобройни предложения.
Различни начини за кандидатстване и усвояване на кредита, най-бързото на пазара одобрение до 6 минути, програма с много подаръци за лоялни клиенти – неща, които не са за изпускане. Така че, заповядайте в Кеш Кредит офиса в гр. Добрич и проверете дали не сте точно вие късметлиите, които ще получат 13 заплата за празниците.

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.

 • Фиксирана лихва
 • Еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
 • Погасяване на равни месечни вноски

КЕШ НА ДЕН – от 100 до 399 лв.

 • Фиксирана лихва на ден
 • Погасяваш, когато решиш
 • Плащаш само за дните, през които си ползвал кредита


В офис на Кеш Кредит Добрич можеш да кандидатстваш за кредит – ще получиш решението до 6 минути. През това време разгледай каталога с подаръци на програмата за лоялни клиенти Кеш Клуб. Ако си харесаш подарък, може да го вземеш от нашия офис, когато събереш точките за него. Повече информация за Кеш Клуб ще намериш линк. 
В офис Кеш Кредит Добрич можеш още да направиш вноската по своя заем КРЕДИТНА ЛИНИЯ или КЕШ НА ДЕН, както и да получиш информация за нашите актуални промоции. 
Очакваме те!

Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам