Пари на заем онлайн срещу лична карта — Кеш Кредит

Пари на заем

Всеки от нас трябва да умее да подрежда по определен начин живота си. Този процес изисква различни методи, но едно е сигурно – за всяко ежедневие са нужни средства, които ние трябва да управляваме добре.

Това означава не само да успяваме да изкарваме достатъчно според нуждите си пари, но и още по-важното – да се стремим да ги управляваме достатъчно ефективно, за да избегнем финансови пречки и проблеми.

Такива обаче могат да се появят във всеки един момент от живота ни. Именно тогава правилното управление на финансите ни ще се прояви и бихме се справили навреме и безпроблемно. В случай обаче, че не разполагаме със сигурни странични пари е добре да мислим ефективно и да потърсим други аналогични начини, различни от спестяванията.

Ситуациите, които могат да изискват наличието на допълнителни пари на заем далеч не са една или две

 • Средства за здравни процедури и лечение;
 • Спешен ремонт – интериорът и екстериорът на дома понякога имат свое собствено мнение и могат да ни подложат на допълнителни разходи без да го очакваме;
 • Наложителни пътувания;
 • Празници, които изискват по-специално отбелязване – рождени дни, кръщенета, сватби и др.

Условията, на които трябва да отговаряте не са особени сложни. Идеята е, че ние от Cash credit сме напълно наясно, че някои проблеми не търпят отлагане и средствата, които ще ви бъдат нужни, за да ги решите трябва да ви бъдат на разположение достатъчно бързо.

На практика, част от най-важните неща, на които трябва да отговаряте се събират в един телефонен разговор или интернет запитване към нашите служители.

Няколко са задължителните условия, на които трябва да отговаряте, за да успеете да кандидатствате за кредит и те не са никак сложни - трябва да бъдете български гражданин и да сте пълнолетен, както и да разполагате с валидна лична карта.

Всеки друг допълнителен казус може да бъде разяснен от нашите служители. Вече сте одобрени и сте получили нужната сума. След като сте се доверили на кредитната услуга, която предлагаме е нормално и очаквано да се интересувате как бихте могли да върнете получения заем.

Погасителният план е ясен и фиксиран, като всеки един от вас може да получи тази информация още преди да е кандидатствал.

Допълнителни подробности за размера на сумите, които са възможни, сроковете и вноските за погасяване можете да получите с помощта на специален калкулатор в нашия сайт.

В случай, че имате други въпроси, винаги можете да се консултирате по телефона с наш служител, както и на място в някой от нашите офиси.

Както казахме начините да се справите с дадена ситуация, изискваща изтеглянето на заем са далеч повече от един, но в крайна сметка точно един се оказва най-бърз и най-ефективен. Ние от Cash credit предлагаме качествени финансови съвети и отпускане на кредити на всеки един от вас, който е попаднал в ситуация, в която са нужни бързи средства, за решаването на  даден проблем.

Допълнителен бонус към това е и наличието на ефективни и лесни начини за връщането на този тип заеми, което няма да натовари по никакъв начин вашия семеен или личен бюджет.

Именно по този начин ще успеете да бъдете максимално ефикасни в ежедневието и управлението на финансите си.

Вземи кредит онлайн до 2000 лв.

за 6 минути в три лесни стъпки:

1. Регистрирай се или Влез в профила си от тук
 • Разгледай индивидуалните условия, които ти предлагаме в зависимост от актуалната ни кампания и нивото ти на лоялност
 • Ще видиш вноската си (няма да платиш нито лев повече) – можеш да я съобразиш със своите възможности, като промениш срока на плана си за погасяване
2. Попълни личните си данни и избери как да получиш парите – директно по банковата си сметка, в наш офис в брой, или в каса на EasyPay
 • Потвърди документите си
 • До 6 минути ще получиш отговор чрез sms дали си одобрен
 • Ако си избрал да получиш сумата по банкова сметка – въведи кода за усвояване, който получи с sms, тук в сайта
3. Сумата те чака  – получаваш я моментално

ЗАЯВИ ПАРИ

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.

 • Срок до 18 месеца
 • Фиксирана лихва
 • Еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
 • Погасяване на равни месечни вноски

ВЗЕМИ КЕШ КРЕДИТ

КЕШ НА ДЕН – от 100 до 399 лв.

 • Срок до 30 дни
 • Фиксирана лихва на ден
 • Погасяваш, когато решиш
 • Плащаш само за дните, през които си ползвал кредита

ВЗЕМИ КЕШ НА ДЕН

Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам