Пари на заем онлайн срещу лична карта — Кеш Кредит

Пари на заем ВЕЧЕ ДО 10 000 лв.

Всеки от нас трябва да умее да подрежда по определен начин живота си. Този процес изисква различни методи, но едно е сигурно – за всяко ежедневие са нужни средства, които ние трябва да управляваме добре.

Това означава не само да успяваме да изкарваме достатъчно според нуждите си пари, но и още по-важното – да се стремим да ги управляваме достатъчно ефективно, за да избегнем финансови пречки и проблеми.

Такива обаче могат да се появят във всеки един момент от живота ни. Именно тогава правилното управление на финансите ни ще се прояви и бихме се справили навреме и безпроблемно. В случай обаче, че не разполагаме със сигурни странични пари е добре да мислим ефективно и да потърсим други аналогични начини, различни от спестяванията.

Ситуациите, които могат да изискват наличието на допълнителни пари на заем далеч не са една или две

  • Средства за здравни процедури и лечение;
  • Спешен ремонт – интериорът и екстериорът на дома понякога имат свое собствено мнение и могат да ни подложат на допълнителни разходи без да го очакваме;
  • Наложителни пътувания;
  • Празници, които изискват по-специално отбелязване – рождени дни, кръщенета, сватби и др.

Условията, на които трябва да отговаряте не са особени сложни. Идеята е, че ние от Cash credit сме напълно наясно, че някои проблеми не търпят отлагане и средствата, които ще ви бъдат нужни, за да ги решите трябва да ви бъдат на разположение достатъчно бързо.

На практика, част от най-важните неща, на които трябва да отговаряте се събират в един телефонен разговор или интернет запитване към нашите служители.

Няколко са задължителните условия, на които трябва да отговаряте, за да успеете да кандидатствате за кредит и те не са никак сложни - трябва да бъдете български гражданин и да сте пълнолетен, както и да разполагате с валидна лична карта.

Всеки друг допълнителен казус може да бъде разяснен от нашите служители. Вече сте одобрени и сте получили нужната сума. След като сте се доверили на кредитната услуга, която предлагаме е нормално и очаквано да се интересувате как бихте могли да върнете получения заем.

Погасителният план е ясен и фиксиран, като всеки един от вас може да получи тази информация още преди да е кандидатствал.

Допълнителни подробности за размера на сумите, които са възможни, сроковете и вноските за погасяване можете да получите с помощта на специален калкулатор в нашия сайт.

В случай, че имате други въпроси, винаги можете да се консултирате по телефона с наш служител, както и на място в някой от нашите офиси.

Както казахме начините да се справите с дадена ситуация, изискваща изтеглянето на заем са далеч повече от един, но в крайна сметка точно един се оказва най-бърз и най-ефективен. Ние от Cash credit предлагаме качествени финансови съвети и отпускане на кредити на всеки един от вас, който е попаднал в ситуация, в която са нужни бързи средства, за решаването на  даден проблем.

Допълнителен бонус към това е и наличието на ефективни и лесни начини за връщането на този тип заеми, което няма да натовари по никакъв начин вашия семеен или личен бюджет.

Именно по този начин ще успеете да бъдете максимално ефикасни в ежедневието и управлението на финансите си.

Вземи кредит онлайн до 10 000 лв. за 6 минути в три лесни стъпки:

1. Регистрирай се или Влез в профила си от тук
  • Разгледай индивидуалните условия, които ти предлагаме в зависимост от актуалната ни кампания и нивото ти на лоялност
  • Ще видиш вноската си (няма да платиш нито лев повече) – можеш да я съобразиш със своите възможности, като промениш срока на плана си за погасяване
2. Попълни личните си данни и избери как да получиш парите – директно по банковата си сметка, в наш офис в брой, или в каса на EasyPay
  • Снимай или прикачи копие на личната си карта;
  • Потвърди документите си;
  • До 6 минути ще получиш отговор чрез sms дали си одобрен;
  • Ако си избрал да получиш сумата по банкова сметка – въведи кода за усвояване, който получи с sms, тук в сайта
3. Сумата те чака  – получаваш я моментално
Финансов пример, кредит за 500 лв.: При усвояване на кредит със стойност 500 лева, за 3 месеца, годишният процент на разходите (ГПР) е 43.3%. Месечната вноска е 177 лева, като лихвата за посочения период възлиза на 31 лева. Общата сума за връщане е 531 лева. Нашите продукти се предлагат със срок от 3 до 24 месеца за суми от 200 до 5000 лева и максимално ГПР 49,90%.

Спечели, като връщаш с Cash Back!

Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит, с която всяка събрана точка при коректно плащане на вноските по кредит, носи реална парична стойност.

Прочети повече тук.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?