Заем за черен петък

Пари за Черни Петъци

Готов ли си за големите намаления и подаръци? Вземи до 5000лв с най-бързото одобрение само за 6 минути!

Всички нови клиенти могат да се възползват от Кеш на ден с 0% лихва за 30 дни, вече и до 600лв.

Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември 19г. празнувай Black Friday с Кеш Кредит.

Всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – cashcredit.bg или Facebook – и усвоили кредита си по банков път за посоченият период, печели подарък!

Black Friday предложението е валидно за продуктите Кредитна линия (от 200 до 5000 лв.) и Кеш на ден (от 100 до 600 лв.) с 0% лихва за нови клиенти + 20лв подарък. Процесът за онлайн кандидатстване, който Кеш Кредит предлага, е максимално улеснен и удобен. Можеш да използваш своя смартфон, таблет или компютър, a сигурността на твоите данни, разбира се, е гарантирана.

Спести време и усилия – кандидатствай и вземи парите си онлайн!

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 5000 лв.

  • Срок до 24 месеца
  • Фиксирана лихва
  • Еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 5000 лв.
  • Погасяване на равни месечни вноски

КЕШ НА ДЕН – от 100 до 1000 лв.

  • Срок до 30 дни с 0% лихва за нови клиенти
  • Фиксирана лихва на ден
  • Погасяваш, когато решиш
  • Плащаш само за дните, през които си ползвал кредита

За какво може да използваш заема от Кеш Кредит? 

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

 1. Кредит за автомобил : Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 
 2. Кредит за лечение и зъболекар : Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.
 3. Почивка на кредит : Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.
 4. Смартфон на кредит : Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.
 5. Техника на кредит : Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!
 6. Кредит за теб : Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит. Рефинансиране на кредитБърз заем за пенсионериПарични преводиЗаем за първия учебен денКредит за БизнесКредит за подарък или Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Виж още: Лоялна програма за клиентиПромоцииКак да взема кредит онлайнКредит през Viber, Кредит до 5000 лв. през Facebook, Доведи приятел и спечели пари или научи повече от нашия блог

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.