Пари за черен петък

Пари за Черни Петъци

Готов ли си за големите намаления и подаръци? Вземи до 2000лв с най-бързото одобрение само за 6 минути!

Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември празнувай Black Friday с Кеш Кредит.

Всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebookи усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

Black Friday предложението е валидно за продуктите Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.) и Кеш на ден (от 100 до 399 лв.) с 0% лихва за нови клиенти + 20лв подарък. Процесът за онлайн кандидатстване, който Кеш Кредит предлага, е максимално улеснен и удобен. Можеш да използваш своя смартфон, таблет или компютър, a сигурността на твоите данни, разбира се, е гарантирана.

Твоят личен код за подарък от 20 лв. е 642F12R28
Необходимо е да го въведеш в процеса на кандидатстване и да посочиш усвояване по банковата си сметка.

Спести време и усилия – кандидатствай и вземи парите си онлайн!

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.

  • Срок до 18 месеца
  • Фиксирана лихва
  • Еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
  • Погасяване на равни месечни вноски

ВЗЕМИ КЕШ КРЕДИТ

КЕШ НА ДЕН – от 100 до 399 лв.

  • Срок до 30 дни
  • Фиксирана лихва на ден
  • Погасяваш, когато решиш
  • Плащаш само за дните, през които си ползвал кредита

ВЗЕМИ КЕШ НА ДЕН

За какво може да използваш заема от Кеш Кредит? 

Парите са си твой, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

 1. Кредит за автомобил : Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 
 2. Кредит за лечение и зъболекар : Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 2000лв директно в своята банкова сметка.
 3. Почивка на кредит : Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 2000лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.
 4. Смартфон на кредит : Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 2000лв и кандидатствай за заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.
 5. Техника на кредит : Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 399лв. или Кредитна линия до 2000лв. и сбъдни желанията си!
 6. Кредит за теб : Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит. Рефинансиране на кредит, Бърз заем за пенсионери, Парични преводи, Заем за първия учебен ден или Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 2000лв.

Виж още: Лоялна програма за клиенти, Промоции, Как да взема кредит онлайн, Кредит през Viber, Кредит до 2000лв. през Facebook, Доведи приятел и спечели пари или научи повече от нашия блог

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам