Парични преводи Cash Transfer

Нов начин за моментален паричен превод от Кеш Кредит

Кеш Кредит вече предоставя възможност за моментални парични трансфери на суми от 100 до 2000 лв. от човек до човек под името Cash Transfer. От услугата може да се възползва всеки. Парите се нареждат в офис на Кеш Кредит и се получават веднага в брой в който и да е друг офис  на компанията. Паричният превод става за секунди.

Цената на услугата е 1 лв. плюс 1% от преведената сума и се поема от изпращача.

Паричните трансфери се предлагат не само на изключително конкурентна цена, но и с възможно най-улеснена процедура – преводът и получаването на парите се извършва само с лична карта. Кеш Кредит уведомява подателя автоматично след трансфера. За още по-голямо удобство на клиентите не е необходимо подателят да посочва до кой от офисите на компанията изпраща сумата. Услугата е достъпна за цялата страна, затова получателят може да избере най-удобния за себе си офис, от който да си получи парите. Локациите, на които се намират офисите са лесно достъпни и комуникативни.

Кеш Кредит е първата компания за бързи кредити, която предлага услуга за парични трансфери 

 

"Новата ни услуга цели да улесни максимално клиентите. Стремим се да предложим на хората всичко, което търсят, на най-добрите условия, изпълнени чрез гъвкав и бърз процес. С това се отличаваме от останалите компании за бързи кредити."

  1. Актуални Общи условия към договора с потребителите на пощенските парични преводи, предоставяни от „Кеш Кредит“ ЕАД
  2. Политика за поверителност и защита на лични данни на клиентите на пощенски парични преводи на „Кеш Кредит“ ЕАД

Карта с нашите офиси, може да откриете тук, както и да се свържете с нас на 0800 200 88

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.