Партньори

Партньори

Партньори

Стабилната връзка с нашите партньори ни позволява да осигурим максимално удобство на клиентите ни при управлението на техните кредити.

EasyPay е официален финансов партньор на Кеш Кредит.

Благодарение на дългогодишното ни ползотворно сътрудничество с EasyPay всички наши клиенти могат да заплатят текущата си вноска или предсрочно да погасят кредита си във всички офиси на EasyPay без никакви такси. Можете да намерите EasyPay на над 2400 места в цялата страна.

Повече информация за EasyPay ще намерите тук.

КешТерминал е компания, която предоставя и обслужва платежни терминални устройства в цялата страна.

Сътрудничеството ни с тях позволява на потребителите възможността да платят месечната вноска по своя кредит в брой, в реално време, 24 часа в денонощието, през цялата година, включително през празниците и почивните дни.

Терминалните устройства на КешТерминал можете да намерите на различни обществени места (супермаркети, болници, университети, метростанции) във всички големи градове в България.

 

Партньорството на Кеш Кредит с Lafka е с цел, да предоставим на нашите клиенти още повече възможности за удобно погасяване на месечните вноски, по техните кредити. Lafka в момента разполага с повече от 1000 обекта в 130 населени места в България  и във всички тях клиентите ни могат да погасят вноската по заема си.

Имате въпрос?
Имате въпрос?
Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам