Потребителски кредит от 1000 до 10000 лв.

0 лв.
0 мес.
Сума Срок
Избрана сума
Такса за оценка и риск
Срок на кредита

Месечна вноска
Общо за връщане

* Създай си профил и получи индивидуално предложение с до 25% отстъпка.
В посочените стойности е включен размерът на обезпечението.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ кредит от 1000 до 10000 лева

Атрактивни условия без обезпечение, за срок от 3 до 36 месеца, за клиенти с финансов профил:


  • Отлична кредитна история
  • Официален нетен доход над 1500 лв.
  • Текущ трудов стаж над 6 месеца
  • По-малко от 5 банкови или небанкови кредита

ПОТРЕБИТЕЛСКИ кредит от 1000 до 10000 лева

Атрактивни условия без обезпечение, за срок от 3 до 36 месеца, за клиенти с финансов профил:

  • Отлична кредитна история
  • Официален нетен доход над 1500 лв.
  • Текущ трудов стаж над 6 месеца
  • По-малко от 5 банкови или небанкови кредита

Защо да избереш Потребителски кредит до 10000 лв.?

Удобство чрез цялостно онлайн обслужване

Без обезпечение по кредита

Без необходимост от документално доказване на доход

Picture

За ПОТРЕБИТЕЛСКИ кредит до 10000 лв.

ПОТРЕБИТЕЛСКИЯТ кредит е продукт с изключително атрактивни условия. Предоставя се с изискване за добра кредитна история и висок доказан доход - над 1500 лв. Получаваш го с гарантирано качество на обслужването и сигурно съхранение на личните данни. Без изискване за обезпечение, гаранти или представяне на документи.
Кеш Кредит дава възможност на клиентите си за допълнителни услуги по кредита, като предоговаряне, разсрочване, рефинанс. При плащане навреме има и Кеш Бек – до 100 лв. в брой или под формата на отстъпка в края на периода. Различни възможности за усвояване: По лична банкова сметка (IBAN), в брой за одобрени суми до 5000 лв. на каси на ИзиПей или в офисите на Кеш Кредит.

Финансов пример, за „Потребителски“ кредит със стойност 5000 лв. и срок от 12 месеца:
При усвояване на кредит със стойност 5000 лева, за 12 месеца, годишният процент на разходите (ГПР) е 49.16%. Месечната вноска е 514.61 лева, такса риск е на стойност 600 лева, като годишният лихвен процент (ГЛП) възлиза на 18.48%. Общата сума за връщане е 6175.32 лева. Този продукт се предлага със срок от 3 до 36 месеца за суми от 1000 до 10 000 лева.

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?