Летни емоции с Кеш Кредит

07 ЮЛИ 2023

Независимо дали планираш лятна почивка, подобрение на дома или имаш други лични цели, Кеш Кредит ти помага да осъществиш своите мечти. С широка гама от продукти и гъвкави условия, ние ти предоставяме бързи и удобни финансови решения, които отговарят на твоите нужди!

Не пропускай възможността да се включиш в лятната ни кампания и в края на всяка седмица, може да спечелиш някоя от тематичните ни летни награди, а в края на кампанията участваш за невероятния Apple iPhone 14 Pro 128GB.

Кампанията стартира на 07 юли 2023г. и ще продължи до 31 август. 2023г.

Всеки кандидатствал и усвоил кредит чрез кол центъра или сайта на Кеш Кредит в периода на кампанията, има шанс да спечели:

  • APPLE IPHONE 14 PRO 128GB
  • КУФАР
  • НАДУВАЕМ ПЛАЖЕН ДЮШЕК
  • НАДУВАЕМА ПЛАЖНА ВЪЗГЛАВНИЧКА

Всеки петък от 14 юли 2023г. до 25 август 2023г., ще зарадваме трима наши клиенти, изтеглили и усвоили кредит предходната седмица с тематична лятна награда, а до 31 август всеки  усвоил кредит в периода на каманията учства за Apple iPhone 14 Pro 128GB.

Голямата награда, ще бъде изтеглена на случаен принцип в началото на септември, като всички спечелили ще бъдат обявени на уебсайта на Кеш Кредит и в социалните ни профили.

Повече за кампанията може да прочетете тук.

 

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?