Рефинанс

ИМАШ НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ, НАПРАВИ РЕФИНАНС

Всеки клиент може да рефинансира своят кредит в случай, че е изплатил над 70% от текущия си заем, към Кеш Кредит. Влезте в своят профил, изберете сума и срок, следвайте стъпките, а парите ще дойдет във вашата банкова сметка. 

ЗАЯВИ РЕФИНАНС

Още въпроси
Още въпроси
Искам РЕФИНАС
 • КРЕДИТНА ЛИНИЯ е кредит с размер от 200 до 2000 лв., равни месечни вноски и срок на погасяване от 1 до 18 месеца. Услугата е достъпна в офисите на Кеш Кредит, с изпращане на sms или онлайн, където можеш да получиш подробна информация и препоръка за най-подходящия за теб погасителен план.
  Ти сам избираш какъв да е размерът на месечната вноска по кредита, като го съобразиш с личните си възможности.
  Можеш да доведеш две физически лица гаранти в офис на Кеш Кредит до 5 дни след усвояването на сумата или Кеш Кредит ще ти осигури гаранция от избрано от него дружество, ще заплати таксата и за твое удобство ще я разсрочи за времето на кредита.

  КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.

   • Срок до 18 месеца
   • Фиксирана лихва
   • Еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
   • Погасяване на равни месечни вноски

  ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 • Всеки клиент може да рефинансира своят кредит в случай, че е изплатил над 70% от текущия си заем. Направете рефинанс на своят кредит тук в нашият сайт през Viber или Facebook за минути, в няколко лесни стъпки. За повече информация вижте Рефинансиране на кредит посетете най-близкият до вас офис на Кеш Кредит или се свържете с нас на 0800 200 88

  РЕФИНАНС НА КРЕДИТ ОНЛАЙН

 • Всеки клиент който се е възползвал от от нашите продукти, може да рефинансира своят кредит през Viber. Необходимо е да последвате нашия публичен профил и да поискате "пари" от нашия CashBot. За повече информация вижте страницата Рефинанс или се свържете с нас на 080020088

Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам