За нас

Какво е Кеш Кредит?

Какво е Кеш Кредит?

Кеш Кредит е високотехнологична небанкова финансова институция, която предлага светкавични микрокредити от 100 до 2000 лв. само срещу лична карта с одобрение до 6 минути. Това е най-бързото одобрение, предлагано в момента на пазара на кредити в България.

Кандидатстването за бърз кредит в Кеш Кредит става онлайн, изпращане на SMS, в наш офис, както и във Viber.

Кеш Кредит има над 70 офиса в цяла България и продължава да развива мрежата си.

Кеш Кредит се развива успешно и в други страни в Европа, Африка, Близкия изток и Азия.

Иновативен модел на работа

Иновативен модел на работа

Иновативният модел на работа отличава Кеш Кредит от другите компании на пазара.

Съвременният скоринг и изцяло автоматизираният процес на одобрение дават възможност на компанията светкавично бързо да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума в рамките само на 6 минути.

 

Процесът не е обвързан с агентска мрежа и така се елиминират субективният елемент и рисковете от контакт с частни агенти.

 

Кеш Кредит постоянно работи в посока разработване и предлагане на нови непознати досега на пазара продукти. Цел на компанията е да предоставя на потребителите това, от което имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия.

Нашият екип

Нашият екип

Eкипът на Кеш Кредит е млад, мотивиран, отлично обучен и винаги на разположение на клиента. Служителите в офисите на Кеш Кредит из цялата страна, на безплатния ни телефон за връзка 0800 200 88 и онлайн винаги помагат компетентно, отговорно и любезно на клиентите.

Кеш Кредит цени служителите си и им предоставя отлични условия за работа и професионално израстване. Ние вярваме, че екипът е в основата на печелившия бизнес модел. Ето защо отделяме специално внимание на обученията и даваме възможност за бързо и успешно развитие на служителите си.

Социална отговорност

Социална отговорност

Кеш Кредит е микрокредитираща компания, която обръща специално внимание на коректността в отношенията с клиентите, служителите и партньорите си. Кеш Кредит стриктно съблюдава условията, при които отпуска кредити.

Ето какво още правим:

 • Информираме клиентите подробно и в писмена форма за параметрите на продуктите, които предлагаме.
 • Отнасяме се по един и същи начин към всички клиенти и им даваме равен шанс да кандидатстват и да получат своевременно желаната сума.
 • Правим всички необходими проверки на верността на данните и на самоличността на кандидатстващите за кредити, за да предотвратим всякакви злоупотреби.
 • Наш приоритет е да съхраняваме отговорно личните данни на клиентите си.
 • Даваме право на всички клиенти да погасяват предсрочно своите заеми.
 • Не изискваме никакви такси за кандидатстване и усвояване на кредит.
 • Удържаме регламентираната чрез погасителен план и договор лихва само за периода, през който клиентът е използвал кредита си.
 • Уведомяваме своевременно своите клиенти чрез SMS при предстояща или закъсняваща вноска по кредита или при каквато и да е законова промяна в общите условия

Нашите ценности

Нашите ценности
 • Доверие и прозрачност. Ценим всички наши клиенти и партньори, отнасяме се към тях по честен и справедлив начин и създаваме максимален комфорт и сигурност. Предоставяме им прозрачна и цялостна информация, всички условия и параметри на услугата и така изграждаме стабилни отношения, основаващи се на взаимно доверие.
 • Устойчивост. Стремим се да поддържаме най-високото качество на обслужване, да сме последователни във всяко действие и да предлагаме модел за кредитиране без аналог на пазара, за да бъдат нашите клиенти винаги уверени, че могат да разчитат на надежден партньор. Разглеждаме изграждането на взаимоотношенията си с партньори и клиенти като дългосрочен процес, в който уважението и еднаквият стандарт на работа заемат водещо място.
 • Отговорна политика. Знаем, че всеки бизнес е отговорен за подобряването и развитието на средата, в която оперира. Точно затова ние отделяме специално внимание на правилата, по които отпускаме кредити онлайн, за да защитим личните данни, самоличността и кредитоспособността на клиентите си.
 • Визионерски подход. Постоянно работим, за да разберем по-добре нуждите на нашите клиенти и партньори и да подобрим модела си на работа. Планираме стратегически, така че да предвидим и намерим решение за бъдещите потребителски нужди, които възникват с развитието на пазара. Винаги търсим най-добрия и модерен начин, за да създадем максимална полза за клиентите и партньорите си.
 • Резултатност и ефективност. Гледаме на поетите ангажименти с целеустременост и чувство за дълг. Винаги изпълняваме обещанията си и дори надхвърляме очакванията на нашите клиенти. Работим, за да постигнем максимални резултати както за клиентите, така и за нашите партньори.

История

История

Кеш Кредит е технологична небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и  администратор на лични данни. Компанията започва дейност през 2011 г. в София, България. Благодарение на уникалния си модел и атрактивни предложения Кеш Кредит се развива с бързи темпове и за малко повече от година постига пазарен дял, който компаниите в същата индустрия достигат за повече от 3 години.

Кеш Кредит е първата компания, която започва да работи в интегрирано партньорство с мобилни оператори с цел да предостави на потребителите възможност за бърза и достъпна услуга, както и да допринесе за разширяване на продуктовото портфолио на партньорите и за привличането на нови клиенти.

Първият партньор на Кеш Кредит е Мтел, част от Телеком Аустрия (Telekom Austria Group). Като част от продуктовото портфолио на мобилния оператор на клиентите се предоставя достъп до микрофинансиране. Втората компания партньор на Кеш Кредит е мобилният оператор GLOBUL, част от Теленор Груп (Telenor Group). Партньорството стартира през юли 2013 г.

През годините компанията си партнира успешно и с Германос, Хенди, Български пощи и Lafka.

Международно развитие

Международно развитие

Благодарение на иновативния си модел Кеш Кредит се развива успешно не само на българския, но и на международния пазар. Компанията бележи завидни успехи в Европа, Африка, Близкия изток и Азия.


Доказателство за международния успех на Кеш Кредит е сделката, която компанията сключи с международния фонд „Делта Партнърс“ за инвестиция в размер на 25 млн. щатски долара.


Само за последната година Кеш Кредит получи няколко международни признания:

 • март 2017 – Кеш Кредит получи международно признание за своите фин-тех иновации. Компанията бе наградена в категория „Най-иновативен проект за анализ на данни“ на наградите Triple A Digital в Югоизточна Азия за революционната си скоринг методология за анализ на голямо количество данни от нетрадиционни източници като телекомуникационни оператори, социални платформи и смартфони. С нейна помощ Кеш Кредит прави възможно предлагането на достъпни и сигурни кредитни услуги на жителите на Филипините, 80% от които не използват банкови услуги.
 • октомври 2016 – Кеш Кредит взе участие в най-голямото в света събитие за иновации в сферата на плащанията и финансовите услуги – Money20/20. На престижния международен форум в Лас Вегас бяха представени тенденциите и развитието в търговията, мобилните, ритейл и маркетинговите услуги, технологии за анализ на данни.
 • април 2016 – Кеш Кредит бе отличена на Mondato Summit Africa Awards 2016. Компанията се наложи като най-иновативната в Африка в конкуренция с над 30 водещи компании от цял свят и спечели престижната награда заради иновациите, които представя на пазара в Африка в периода 2015 – 2016 г. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ КЕШ КРЕДИТ?

 1. Светкавично решение до 6 минути, с индивидуалнo предложениe за всеки клиент
 2. Кредити от 100 до 2000 лева с ясни, прозрачни условия и равни вноски
 3. Изцяло онлайн или в някой от над 70-те офиса на Кеш Кредит
 4. Отстъпки, подаръци и по-изгодни условия с нашата лоялна програма CashClub

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам