Защо Кеш Кредит?

Защо да избереш нас:

 • Ние сме твоят партньор, когато имаш спешна нужда от пари, за да покриеш непредвиден разход, да се поглезиш или просто да си спокоен през последните няколко дни до заплата.
 • Ние ти предлагаме кредит на една ръка разстояние – можеш да кандидатстваш за заем онлайн тук или в някой от над 70-те офиса на компанията в цялата страна. В случай, че имаш въпроси, потърси ни чрез обаждане на 0800 200 88.
 • Ценим времето ти и разглеждаме твоята кандидатура в рамките на 6 минути, с което ти даваме най-бързото одобрение на пазара.
 • Компанията има абсолютно автоматизиран процес на одобрение и не работи с частни агенти – така елиминираме всички рискове на този модел. 
 • Поставяме коректността към своите клиенти на първо място и те уведомяваме с sms за всяка предстояща или закъсняваща вноска по твоя заем, както и за всички актуални новини и промоции.
Готови сме да отговорим на всички твои въпроси – обади ни се на 0800 200 88, изпрати ни имейл на question@cashcredit.bg по всяко време или ела в наш офис. 

 • Уважаваме лоялността ти и ти отвръщаме със същото. Кеш Клуб е мястото за нашите лоялни клиенти. За всяка редовно платена вноска по заема си получаваш точки, които ти носят подаръци. Можеш да провериш текущите си точки в наш офис или на телефон 0800 200 88. Всеки път, когато получиш нови точки, те уведомяваме с sms. Каталог с много страхотни предложения те чака онлайн и във всеки офис на компанията – заповядай да го разгледаш и да избереш подарък за себе си или за своя близък!

Какво да вземеш:
Предлагаме ти „Кеш кредит“ на стойност от 200 до 2000 лв. и „Кеш на ден“ от 100 до 399 лв.

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.

  • Фиксирана лихва
  • Еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
  • Погасяване на равни месечни вноски

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

КЕШ НА ДЕН – от 100 до 399 лв.

  • Фиксирана лихва на ден
  • Погасяваш, когато решиш
  • Плащаш само за дните, през които си ползвал кредита

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Какви са плюсовете на „Кеш кредит“:

 • има срок на погасяване от 1 до 18 месеца и равни месечни вноски;
 • позволява ти сам да избереш комбинация от сума, срок и вноска, съобразена с твоите възможности;
 • кандидатстването е еднократно – заедно с одобрението си получаваш и кредитен лимит, до който можеш да теглиш без нужда от повторно кандидатстване. 

Какво ти дава „Кеш на ден“:

 • бързи средства до заплата, които можеш да вземеш във вариант 100, 150, 200, 250, 300, 350 или 399 лв. в зависимост от нуждите си;
 • срок за връщане до 30 дни;
 • нулева такса за обслужване и предсрочно погасяване;
 • изцяло онлайн кандидатстване и подписване на договор за твое улеснение и максимална бързина.


Прецени сам коя е най-подходящата за теб опция и кандидатствай изцяло онлайн или ела в наш офис за консултация – експертите ни са винаги готови да ти помогнат. Кандидатствай за потребителски заем сега и разполагай с пари след броени минути – това е възможно благодарение на Кеш Кредит!

Новини


За какво може да използваш заема от Кеш Кредит? 

Парите са си твой, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

 1. Кредит за автомобил : Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 
 2. Кредит за лечение и зъболекар : Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 2000лв директно в своята банкова сметка.
 3. Почивка на кредит : Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 2000лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.
 4. Смартфон на кредит : Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 2000лв и кандидатствай за заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.
 5. Техника на кредит : Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 399лв. или Кредитна линия до 2000лв. и сбъдни желанията си!
 6. Кредит за теб : Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит. Рефинансиране на кредит, Бърз заем за пенсионери, Парични преводи, Заем за първия учебен ден или Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 2000лв.

Виж още: Лоялна програма за клиенти, Промоции, Как да взема кредит онлайн, Кредит през Viber, Кредит до 2000лв. през Facebook, Доведи приятел и спечели пари или научи повече от нашия блог

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Офиси
Къде да ни намерите?
Офиси
  Продукти
  Сума

  Време

  Вземи сега!
  Покажи Скрии

  За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

  Приемам