Запознайте се с екипа на Cashcredit

Силно вярваме, че разумът, който олицетворява нашия резултатно ориентиран бизнес върви ръка за ръка със сърцето - нашите хора. Затова се наричаме Финтех със сърце. Това е нещото, което ни отличава от всички останали. За нас е важно да създаваме среда с ясен фокус и диалог, в която да изграждаме личности, които да влагат сърце и душа в това, което правят. Работим върху създаването на условия, в които хората да повярват в собствените си възможности и да се изявят в главната роля. Служителите имат реална възможност да участват в управлението на бизнеса, чрез своите идеи. Провокираме даването на постоянна обратна връзка от тях и взимаме предвид това, което казват. 

С днешна дата в нашата компания работят 250 човека, разположени в 70 различни офиса в страната, но въпреки дистанцията взаимоотношенията ни продължават да бъдат дружелюбни и приятелски.

Ако попитате служителите от компанията, кое е  най-ценното нещо в Кеш Кредит  със сигурност ще ви отговорят – екипа.  В Кеш Кредит освен работа ще намериш приятели и атмосфера, която се среща рядко.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?